Jump to content

Moto Zajednica

Bolje vas nasao // update

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 128 postova
  • Motocikl: KLE 500

Pozdrav svima,

Nakon dugogodisnjeg tumaranja po Srbiji na 2 tocka sa jednom konjskom snagom, doslo je izgleda vreme da se stvari promene :).

Sa 28 godina, sve manje slobodnog vremena i vrlo prisutnom zeljom da i dalje zalazim u krajeve gde nisam bio, da vozim putevima kojima nisam prosao dolazim ovde, jos uvek bez motora ali to ce se promeniti ovog meseca nadam se.

Favorit KLE, a sta cu pazariti videcemo.

Toliko za sada, u nadi da cemo se druziti dugo pa jos toliko, pozdrav iz Beograda.

// update //

Uzeh ovog KLEpotana ili KLEpoticu danas, kako vam je volja.

Posto na zalost jos uvek nemam A, bice uskoro, uradih nekih 20ak km po kraju, malo offroada i slicno, i aposlutno savrsen motor za mene, ne mogu biti zadovoljniji kupovinom no sto jesam..

A, svega toga verovatno ne bi bilo ili bi ali ko zna kako i ko zna kad, da igrom slucaja stari prijatelj google na moje pitanje "koji enduro motor" nije kao prvi link dao bas link do teme na BJB gde je to neko pitao i neko odgovorio

.1 bla bla

2. bla bla

3. kawasaki kle

i ja kao, hm.. sta je pa sad to, video i eto, tako je pocela ljubav na prvi pogled, onda dugotrajno trazenje onog pravog.. i sad je tu..

hvala!

_MG_2724.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja