brera 29 Napisano April 8, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam da utvrdim gradivo i procitam po drugi put ovaj odlicni putopis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano April 8, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ko zna koji put chitam ovaj putopis, momci jednostavno RAZVALILI STE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano April 10, 2014 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Haha, jedan X viška, ni tamo ni vamo. Inače putopis je pisan prilično nepažljivo, ne bi li ga brže završio, što se vidi i iz pravopisnih grešaka, ali šta je tu je. Ne može se sad menjati, što je možda i bolje. Salu na stranu mislim da si putopis super napisao. Ovo je jedini lapsus koji sam primetio. BIo mi je mnogo simpatican i saljiv pa sam ga spomenuo Inace pogledao sam i one dokumentarce BBC-ja. Sada sam spreman za pohod u Malu Aziju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 11, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, sada u Siriju uopšte nije pametno ići.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano April 13, 2014 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srvarno jedan od boljih pitopisa koji sam čitao,ne samo u zadnje vreme,već uopšte u životu. Sažvakan u jednom zalogaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 13, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put citam! Svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 13, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dodjes mi radni dan... sutra cu biti kao zombi u firmi. Citao sam i onaj po Dalmaciji, prije par godina i ostao mi je u sjecanju taj osmijeh, vedrina i sustina. Majstor. Car. 6th elementh, supreme putopisac.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 14, 2014 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Dodjes mi radni dan... sutra cu biti kao zombi u firmi. Citao sam i onaj po Dalmaciji, prije par godina i ostao mi je u sjecanju taj osmijeh, vedrina i sustina. Majstor. Car. 6th elementh, supreme putopisac.... Ako te bude neko dirao u firmi, slobodno reci da sam ja kriv. Hvala ljudi, znači mi to što se ovaj putopis čita posle toliko vremena. Dokazuje da ima nešto u njemu, i dođe mi kao nagrada za trud dok sa ga pisao i postavljao ovde. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lusesku 8 Napisano Avgust 21, 2014 U prolazu, 21 postova Lokacija: Sombor Motocikl: APN6 '99, troši puno, al je zato spor Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, da i ovo arhiviram sećam se da si mi pričao o ovom putovanju, sad sam ga konačno prelistao.. šta reći, što drugi već nisu, ako se i setim, pitaću u Lončiću 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Avgust 22, 2014 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bogu, da ste opet otvorili tu temu, tek sam je danas našao i jasno, odmah pročitao. Svaka čast na putopisu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano Avgust 23, 2014 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja tek sada nabasao na ovaj putopis ! svaka cast momci !! Skidam kapu oboma , dalek je to put a jos na to vrucincina ,nepoznati tereni i uz to sve i vas dvoje se ne poznate dugo ,ali posto ste junaci vidim nagradjeni ste odlicnom avanturom i iskustvom ,a nadam se i prijateljstvom ! Odusevili ste me ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Avgust 24, 2014 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja tek sada nabasao na ovaj putopis ! svaka cast momci !! Skidam kapu oboma , dalek je to put a jos na to vrucincina ,nepoznati tereni i uz to sve i vas dvoje se ne poznate dugo ,ali posto ste junaci vidim nagradjeni ste odlicnom avanturom i iskustvom ,a nadam se i prijateljstvom ! Odusevili ste me ! Ne bih da se ponavljam, ali stvarno mi je drago da je putopis ˝živ˝ posle četiri godine. Svašta smo pregurali na tom putu, ali na kraju, ostale su samo lepe stvari u sećanju. Vrućine, nerviranja ostali su negde iza nas. Kao što je Zoki primetio, nagrađeni smo avanturom, ali najveća nagrada je prijateljstvo koje smo dobili tim putovanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Avgust 25, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Itekako je ziv! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lusesku 8 Napisano Jul 30, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Sombor Motocikl: APN6 '99, troši puno, al je zato spor Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad pogledam situaciju kod nas i kod njih, ne bi me čudilo da uskoro i uzvratiš gostoprimstvo nekome od ovih Sirijaca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 28, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako mi je ovaj biser od putopisa do sada promakao! Obozavam ove istocne destinacije i nadam se samo da ce nekad ponovo moci da se ide na ove destinacije! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veselamasina 137 Napisano Jun 29, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Trenutno Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam ceo putopis iz prve,reci hvale za ovo putovanje i podvig,za mene si LEGENDA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Jul 1, 2018 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Drago mi je da se putopis čita posle toliko godina! Daće Bog, vozićemo se opet Sirijom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Jul 4, 2018 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 1.7.2018. at 21:58, Oroku je napisao: Hvala! Drago mi je da se putopis čita posle toliko godina! Daće Bog, vozićemo se opet Sirijom. Ne znam kada ce stici da sve ovo obnove, rat im jos traje, razaranja su bila ogromna http://viralscape.com/aleppo-syria-before-and-after-war/ Putopis je zaista jedan od najboljih na forumu, ponovo sam procitao sve po treci put za ovih 8 godina. Ziveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Maj 23, 2020 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine se navršava deset godina od putovanja za Siriju i Jordan sa članom foruma, Bobs-om. Povodom toga, želeo sam da napravim osveženu verziju ovog putopisa. Fotografije sam ponovo obradio i ispravio greške u tekstu pisanog na forumu.https://sasalalic.com/put-u-siriju-i-jordan/ 7 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Jun 3, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci, na ovakav put se retko ko odluči. Eto i posle deset godina neko čita putopis , šteta bi bilo da ga nisam pročitao. Svaka čast na pisanju informacijama i slikama, želim ti da svake godine napraviš neki ovakav podvig. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Jun 3, 2020 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Putopis je sjajan . Procitao i uzivao u istommom i svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-V-O-Y-A-G-E-R- 1 Napisano Octobar 23 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5/23/2020 at 5:24 PM, Oroku said: Ove godine se navršava deset godina od putovanja za Siriju i Jordan sa članom foruma, Bobs-om. Povodom toga, želeo sam da napravim osveženu verziju ovog putopisa. Fotografije sam ponovo obradio i ispravio greške u tekstu pisanog na forumu. https://sasalalic.com/put-u-siriju-i-jordan/ Ko o čemu, ja o sadržaju koji nedostaje Danas sam pročitao ceo putpis (baš sam uživao ), pa vidim da su spomenuo i svoj sajt, daj reko da vidim i kako to izgleda, ali websajt nije dostupan, iako vidim da je registrovan do 2025. Nedostaje i slika koju su objavili u engleskom vodiču. To je isto vrlo zanimljiv detalj celog putopisa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 140 Napisano Octobar 24 U prolazu, 91 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pošto forum nije mesto za politiku mogu reći tek toliko da sam na studijama davnih dana u inostranstvu imao jako dobre prijatelje među Sirijcima i Palestincima i da imam samo lepe reči za njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 174 Napisano Octobar 24 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Kako su kolege osvezile temu, tako je i meni dosao na red za citanje. Stvarno jedan od boljih putopisa, lepo napisan i ilustrovan. Moja zelja je putovanje na istok, a ovakve price samo tu zelju pojacavaju. Hvala Oroku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...