ZEMZEM 2622 Napisano Octobar 4, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2665 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ima radnja sa njihovim vešom u Zemunu ul. Bežanijska mislim da je broj 52, ja kupio pre par nedelja. Može komplet a može i posebno gornji i donji delovi. Dugi rukavi i nogavice mislim da sam plaćao 950din/kom a kratki rukav sam platio mislim 550 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Octobar 4, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neki kontakt da porucimo i mi iz unutrasnjosti valjda salju postom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2622 Napisano Octobar 4, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2665 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi iz Zemuna sumnjam da šalju jer je to klasična radnja i žena neka radi tako da mislim da nema od slanja ništa. Tako mi deluje a možda i grešim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Octobar 5, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovi iz Zemuna sumnjam da šalju jer je to klasična radnja i žena neka radi tako da mislim da nema od slanja ništa. Tako mi deluje a možda i grešim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2622 Napisano Octobar 5, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2665 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Videću kad budem prolazio da uzmem telefon od radnje i da pitam da li bi slali brzom poštom, možda bi i slali ako bi bila neka količina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neki kontakt da porucimo i mi iz unutrasnjosti valjda salju postom Jesi li probao da zoves na ovaj broj iz naslova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Octobar 7, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neki kontakt da porucimo i mi iz unutrasnjosti valjda salju postom Jesi li probao da zoves na ovaj broj iz naslova? Jesam kaze nepostojeci broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovkav ves kupio McKINLEY prodavnici u Nisu tj.u Merkatoru . Nisam siguran za cenu ali mozda je malo skuplji ali po meni mislim da je dosta kvalitetan a mozda i kvalitetniji od ovog iz naslova . Tako da ako neko trazi neka pogleda tamo ili u prodavnicama gde drze jer je ves extra . Evo sad se spremam da kupim jos neki ali sam se zeznuo jer je letos bio 25% popusta i na akciji . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 7, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.cherish.rs/Prodajna%20Mesta.htm Beograd, Višnjička 15 Tel: 011/2084-265, 2084-266 Fax: 011/2084-082 Kontakt osoba: Vukadin Pantić, direktor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jeli da li je ovo kvalitetnije od McKINLEY . Meni je lakse da kupim tj. kad probam a mozda se i ovako preko telefona snadjem . Samo ako je kvalitetnije jer ja sam ovaj moj nosio na -25 samo a preko samo pantalone ( moto ) bez zimsoguloska i bilo mi je extra . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Octobar 7, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan http://www.cherish.r...jna%20Mesta.htm Beograd, Višnjička 15 Tel: 011/2084-265, 2084-266 Fax: 011/2084-082 Kontakt osoba: Vukadin Pantić, direktor I ovo su nepostojeci brojevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 7, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nemam pojma da li je kvalitetniji, meni zavrsava posao, mogu da vozim motor ako je iznad 0 u obicnim pantalonama ps. jbg pokupio sa sajta... kad budem svrnuo do prodavnice u Ruzveltovoj videcu da iskopam ispravne brojeve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je ovo trenutno bolji dil. http://www.louis.de/_308d167f6f8503be3c3aa6e7da94533ae0/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=210333 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 8, 2013 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Novi info: Bio danas u prodavnici u Cvijicevoj, tu odmah na raskrsnici sa Starine Novaka. Ljubazna podavacica, uzeo komplet, 1900 dinara, primaju kartice i zena kaze da nije problem da se zameni ako ne odgovara velicina. Imaju dobar lager. Zaboravio da trazim broj.:-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2622 Napisano Octobar 8, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2665 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Znači ista cena kao i u Zemunu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Octobar 8, 2013 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Novi info: Bio danas u prodavnici u Cvijicevoj, tu odmah na raskrsnici sa Starine Novaka. Ljubazna podavacica, uzeo komplet, 1900 dinara, primaju kartice i zena kaze da nije problem da se zameni ako ne odgovara velicina. Imaju dobar lager. Zaboravio da trazim broj.:-( I ja sam danas svratio do prodavnice u Cvijicevoj i uzeo jedan komplet. Deluje mi da je okay, s obzirom da kosta 1700 dinara. I jos nesto, u Cvijicevoj u Beteksu ne prodaju Cheris vec ves nekog drugog proizvodjaca. Sve u svemu, to uglavnom nije aktivni, vec zimski pamucni ves. Cvijićeva 96 11060 Beograd - Palilula (011) 275 3469 http://www.nadji.info/mesto/34756/beteks-stil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2622 Napisano Octobar 8, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2665 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi u Zemunu kod mene prodaju baš CHERISH i isprobao ga u vožnji sad u nedelju i nije mi bilo zima u toku vožnje a ni vruće kad smo stali i šetali. Nosio ga ispod trenerke i stavio grejače kolena i nema zime. Evo sad nađoh i link firme pa probajte da njih kontaktirate u vezi slanja brzom poštom. http://www.cherish.rs/Proizvodi.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Octobar 9, 2013 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan A gde reče da je u Zemunu? Bila je u Gajevoj, ali mislim da je zatvorena. Jel sad u Bežanijskoj? Čini mi se da je neko to pomenuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2622 Napisano Octobar 9, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2665 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste u Bežanijskoj sa desne strane, kad uđeš iz Glavne, mislim da je broj 52, kad prođeš pekaru Petrović koja je sa leve strane ideš još malo napred ka semaforu i videćeš sa desne strane - mala je radnjica tj mali je izlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Octobar 9, 2013 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fala ti đe čuo i đe ne čuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 10, 2013 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam danas svratio do prodavnice u Cvijicevoj i uzeo jedan komplet. Deluje mi da je okay, s obzirom da kosta 1700 dinara. I jos nesto, u Cvijicevoj u Beteksu ne prodaju Cheris vec ves nekog drugog proizvodjaca. Sve u svemu, to uglavnom nije aktivni, vec zimski pamucni ves. Cvijićeva 96 11060 Beograd - Palilula (011) 275 3469 http://www.nadji.inf...756/beteks-stil Sinoć sam našao kutiju ovoga što sam kupio u Cvijićevoj... Lepo piše Cherish, sportski aktivni veš. E sad, da li muljaju, pa jedno piše a drugo se nalazi u kutiji... To ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
entony 1 Napisano Februar 6, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, posto vidim da se pominjem u ovoj temi kao prodavac aktivnog vesa Cherish, odlucio sam da se registrujem na vas forum i potvrdim da vesa ima na lageru u svim velicinama. CHERISH aktivni ves cena za komplet =1.700,oo rsd Goran Arsic Cacak tel.060/3861675 Saljem kurirskom sluzbom, placanje pouzecem. Veliki pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Februar 6, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mi se ovde ubismo trazeci te, ja sam na kraju kupio u Louisu dva kompleta zimski i letnji, ali ako neko trazi sad imam broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
entony 1 Napisano Februar 16, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan =1.500,oo rsd ostalo jos par komada od svake velicine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Februar 16, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan =1.500,oo rsd ostalo jos par komada od svake velicine. mozhe neke dimenzije M/L/XL? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...