Duh 4 Napisano April 9, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva kaciga sa 13 godina? U tim godinama je rizicno pustiti dete i bicikl da vozi po ulici (misle da sve znaju, a nemaju pojma nista, imam brata koji ove godine puni 13), a ne skuter koji moze da ide 70-80km/h... I jos dete od 6 godina pozadi... Sta to bese mozak, sta to bese mozak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano April 11, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan STRASNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1225 Napisano April 11, 2007 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek sam govorio da je skuter jak.Sad svi imaju 4-5 ks. Kad se samo setim kako sam ja zeleo motor sa 13 godina.Jedva sam caleta izmolio da mi sa 15 kupi Tomosa.Sta sam znao tada?Jako malo.A sa 13?Znam samo da sam jako zeleo motorcic,da uzivam,da budem slobodan,i da me vide drugari... Sreca i nesreca su ono sto razdvaja one koji su otisli, i nas koji cemo malo kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano April 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan NEKA JOJ JE LAKA CRNA ZEMLJA ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan011 0 Napisano Maj 3, 2007 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno tuzno.prezirem takve roditelje koji deci kupuju motor. i pre neki dan sam video ovde kod mene dve curice male.isto tako negde oko 10-13 godina woze se ne skuteru... tuga. rest in peace little girl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad 0 Napisano Maj 3, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan NO COMMENT! Svaka reè je suvišna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Maj 7, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofa sta drugo reci. Neka te andjeli cuvaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan uzas mislim roditelje treba ma suvisno je sve sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...