Savan 8689 Napisano Januar 10, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A ako uzmeš i bitset koji košta 29 eura dobiješ popust od 3 eura. A charge je 'new style' tj od titanijuma. Ajde da uzmemo 2 komada pa da probam jos neki popust? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Januar 10, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovaj Freestyle, 3 posta iznad, kupio prošle godine u TC Plaza u KG za 3.800 RSD. Koja je logika da sad košta 7.900? Napolju je od 35 do 45$. Ok, skočio $, ali baš toliko? Usput, Learherman vs Victorinox (USA vs Swiss) = mrtva trka što se tiče kvaliteta. Ameri daju 25, Švajcarci 100 godina garancije, pa kako god okreneš služiće ti dok si živ uz normalnu upotrebu. Po meni nije pitanje ko nudi bolje, već ko nudi povoljnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Januar 10, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jedan od Victorinox multitool alata...nenadjebiv je...ali imam i jadan mali kineski, sa baterijom, u futroli...pa ih često kombinujem...ali sa Victorinox-om sam prezadovoljan ! Čak sam i ženi kupio jedan mali (baš ženski), sa nožem, čačkalicom, turpijom i makazicama...nož joj je i posle 10tak godina oštar kao žilet ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Januar 11, 2017 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovaj Freestyle, 3 posta iznad, kupio prošle godine u TC Plaza u KG za 3.800 RSD. Koja je logika da sad košta 7.900? Napolju je od 35 do 45$. Ok, skočio $, ali baš toliko? Usput, Learherman vs Victorinox (USA vs Swiss) = mrtva trka što se tiče kvaliteta. Ameri daju 25, Švajcarci 100 godina garancije, pa kako god okreneš služiće ti dok si živ uz normalnu upotrebu. Po meni nije pitanje ko nudi bolje, već ko nudi povoljnije. Ne staj mi na muku. Digli su cene u nabavci u nebo. Katastrofa. Mogu samo da kukam... To si kupio super jeftino. Verovatno su ga se ratosliljali jer im nije išlo. Bilo je toga i ovde u Novom Sadu kada je jedan prodavac rašćišćavao lager. Slažem se da su u pitanju izuzetno kvalitetni alati od oba proizvođača. Swiss je u stvari Victorinox. Leatherman ipak i dalje ima širu paletu proizvoda. Na žalost to kod nas više ne važi jer je tržište tako malo da skoro i ne postoji, pa se nabavljaju samo najprodavaniji alati kao što su Sidekick, Wave i Surge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Januar 12, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Možda je to što kažeš. Više nisam nalazio Leatherman u toj radnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...