srdjan73 26 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd jedno pitanje posto se covek uci dok je ziv, da li prednji kocioni cilindar za jedan disk, moze da se iskoristi za dva diska, tj. da li moze da nabije dovoljan pritisak u oba creva za levu i desnu kandzu? (dva klipa su po kandzi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Maj 29, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moze .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 29, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan moze samo napravis razvodnik za dva creva i gotovo... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Moze jel ti je pritisak u zatvorenom sistemu svugde isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ako te su stara creva uzmi nova ili josh bolje pancirno , jer jedino shto moze da te brine je da pritsak naduva crevo pa se slabije prenosi na klip ... inache to tako mora da radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio sam gumice na kocionom klipu (ispod canceta za ulje), montirao kandzu na jedan disk, ispustio vazduh na ventilu dok nije skroz procurelo ulje, ali mi i dalje vraca sitne mehurice u cance i inema pritiska na klipove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 20, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli..uzmi Veci Cekic ;D Lepo ti je Stampar objasnio.. Zasto se upustas u takve poduhvate, ako nisi bar kibicivao? Ima tu ispod tebe moj drugar mehanicar..pa da se skotrljamo do njega.. Mogu i ja da ti pomognem..ali kocnice su to.. Par minuta za onog ko zna, a agonija za celave pametnjakovice ;D S mehuricima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli..uzmi Veci Cekic ;D Lepo ti je Stampar objasnio.. Zasto se upustas u takve poduhvate, ako nisi bar kibicivao? Ima tu ispod tebe moj drugar mehanicar..pa da se skotrljamo do njega.. Mogu i ja da ti pomognem..ali kocnice su to.. Par minuta za onog ko zna, a agonija za celave pametnjakovice ;D S mehuricima ;D \ Ce se ti i ja cujemo sutra pupavi ;D Stampar, hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jun 21, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imas crevce u radnji, pored malog kompjutera pa do prozora na radijatoru providno i pase knap na sisicu uzmi, iskoristi pa vrni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, shefe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aha,pa samo majstori to umeju da urade kako treba... ;D Ali nema veze objasniću ti.Na ''sisicu'' za ispuštanje vazduha navuci crevce(providno plastično) da bude knap tesno navučeno...dugačko 20-30 cm...kraj crevceta stavi u teglicu u koju si nasuo kočiono ulje tako da crevce bude uvek umočeno u ulje (nasuto do pola teglice)...sad ''drukaj'' dok ne dobiješ dobar pritisak pa odvrni sisicu i zavrni...pa ponovo...pa ponovo...nije loše da ti neko pomogne,jedan ''druka'' a drugi odvrće ''sisicu''...posle nekoliko puta dobićeš pritisak a u ulju više neće biti vazduha...sve će ti biti jasno kad probaš,razmisli logično... Moram da napomenem da ovaj deo nije obavezan u navedenom slucaju, jer vazduh na kraju zavrsi u ciniji, tj odvrnes sisicu i samo drukas, dok god kroz crevo ide i vazduh... Kad stanu mehurici, zavrnes sisicu... Sta vise, to je jedini nacin, ako si sam... Koristim ga godinama uspesno, dok moj drugar a u tome han i čar(Hazarski recnik...), prska nemilice tecnost po radionici... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jun 21, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad počneš ovu operaciju sa sisicom NEMOJ da ostaneš bez ulja u rezervoaru. Kako vazduh bude napuštao klješta tako će nivo ulja da se smanjuje, tvoj glavni - usputni zadatak je da dolivaš ulje (kočionu tečnost). U suprotnom - potrajaće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...