nesic1 266 Napisano April 4, 2007 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto u naslovu pise, hteo bih da se prinovim, pa moze neki saveti, nema se mnogo para tu do 1200e, moze i nesto starije, neku trkalicu mislio sam na hondu CB400, ali moze i neki drugi ... hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 4, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto u naslovu pise' date=' hteo bih da se prinovim, pa moze neki saveti, nema se mnogo para tu do 1200e, moze i nesto starije, neku trkalicu mislio sam na hondu CB400, ali moze i neki drugi ...hvala...[/quote'] Honda CB400 nije trkalica nego naked (golaæ), s tim parama možeš dohvatiti i nešto malo jaèe tih godina... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 20, 2007 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ma moze bilo koj osim, endura, krosa i slicno... Interesuje me kako moze u oglasu da bude" presao 40/50/60.000km, perfektna mashina " da li je to u pitanju neka zjebancija ili sta... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 20, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da nadjes za taj novac neku NSR Hondu ili Apiliu RS ako hoces trkalice i to malko starije generacije ali su ok mashine,samo sto su 125ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...