b2man 236 Napisano Maj 27, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan da li neko ima ideju gde ima da se kupe unutrasnje gume: prednja: 90-90-21 zadnja: 130-80-R17 mislio sam da ima u radulovicu, ali sam se prevario. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Buvljak na Novom Beogradu. Ne znam tacno koji je red i mesto ali javice se neko od kolega da precizira. Probaj isto i Moto Box Novi Sad, isto i internet-prodaja-guma.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Buvljak na Novom Beogradu. Ne znam tacno koji je red i mesto ali javice se neko od kolega da precizira. Probaj isto i Moto Box Novi Sad, isto i internet-prodaja-guma.com XII red, tezga 1341 063/770 0386 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Maj 28, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan hvala za info. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Maj 28, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio prosle godine kod Radule prosle godine. Tigar je isto imao: http://www.tigar.com/docs/Tigar%20Trgovine%20Spisak%20prodavnica.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, nisam bas siguran za buvljak (mada ga rado posecujem ;D) Ja kupio kod "Kelene"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Maj 28, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan da li li ih ima nas kolega mata? mato, javi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 28, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Probajte u www.keeway.rs, ne znam sad, ali mene su uputili na radnju u kojoj je bilo guma prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Motobox, Novi Sad, Continental unutrasnje gume. 021/679-1016 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam preko Busmana dosao u posed prednje unutrasnje, tako da kontaktiraj njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Jun 5, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan drugari, hvala za informacije. uzgred, cuo sam se i sa matom na pp. covek ima unutrasnje continental. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 3, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tigar NEMA Kelena NEMA Radulovic NEMA ??? evo koja je bila kod mene od 130 do 160 a ja sam na kraju kupio od matorog sa buvljaka i to za sirinu 120-130 (a treba mi 160) ali posto je za visinu 90 (a treba mi 60) predpostvaljam da ce biti ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan jelena 0 Napisano Septembar 11, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi unutrasnja guma dimenzije 3.00-4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...