Floyd**** 15 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovako,prvo me zanima cime malo vratiti sjaj i mekocu gumenim delovima,nekim zastitama rezarvoara itd... A drugo,imam neke zastite lanaca,koje je neko pri skidanju isekao,nisu tvrde i ispucale,samo zasecene,pa bi to nekako da okrpim da se sto manje vidi,obicna je neka guma... Ima li neko ideju cime lepo to uraditi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4235 Napisano Maj 26, 2010 Ne silazi, 6590 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Glicerin hrani gumu. A te krpeže, odeš kod nekog vulkanizera da izvulkanizira nekako ako hoće. A ko ne, uzmeš flekice pa neoprensko lepilo i sam lepiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a gde da nadjem glicerin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4235 Napisano Maj 26, 2010 Ne silazi, 6590 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Svaka apoteka ima mala pakovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...