RS 132 Napisano Maj 25, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih zicom da povezem telefon i kacigu pa da mogu koristiti isti u toku voznje. Opet, hteo bih da to kulturno izgleda. Slusalice od telefona su vise nego lose za ovo, pa ako neko ima neki predlog... Moze da pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 25, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih zicom da povezem telefon i kacigu pa da mogu koristiti isti u toku voznje. Opet, hteo bih da to kulturno izgleda. Slusalice od telefona su vise nego lose za ovo, pa ako neko ima neki predlog... Moze da pomogne. Javi se Markoneu na bjb-u... Vlasnik pegaza iz Novog Sada, sada imaju radnju i u Zemunu... Ja sam pre neki dan od njega kupio hellobiker bluetooth i odusevljen sam, na 150 kmh savrseno cujem onog koji me zove Evo ti br. 0648244000 Marko http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=49242.0 evo teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 25, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Znam za to. Zanima me zica jer je to mnogo jeftinija varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Maj 25, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio sam baš u dosta kaciga slušalice sa mikrofonom, nije to neki problem Trebaju ti neke PC slušalice sa boom mikrofonom i vidi da nađeš neke od 24 oma impedanse, bolje se čuju. Treba ti i žičani hands-free za tvoj tlf i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 25, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio sam baš u dosta kaciga slušalice sa mikrofonom, nije to neki problem Trebaju ti neke PC slušalice sa boom mikrofonom i vidi da nađeš neke od 24 oma impedanse, bolje se čuju. Treba ti i žičani hands-free za tvoj tlf i to je to. A to da kupim gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Maj 25, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sluške u Tehnomaniji, Tehnomarketu i tako...(pazi na 24 oma) a žičani handsfree u prodavnicama opreme za mobilne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...