zarko1983 79 Napisano Maj 25, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zanima me kakva su vasa iskustva i misljenja sa HJC kacigama, kvalitet, a najvise da li su bucne? I ko uopste proizvodi HJC? Dvoumim se izmedju HJC ili AGV..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Maj 25, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan ... I ko uopste proizvodi HJC? Dvoumim se izmedju HJC ili AGV..... Па Кинези, наравно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Maj 25, 2010 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Imam HJC oko godinu i po, u početku je bila sasvim ok (a i vozio sam sporiji motor) ali sada već pravi buku pri većoj brzini. Najviše me nervira neki zvuk kao da škripuće koji se čuje i z mehanizma za fiksiranje vizira. Ali kaciga je već za menjanje a i nije bila nešto preterano skupa oko 14.000,00 rsd kada sam je kupio (nova). U suštini koliko para toliko muzike što bi rekao naš narod. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Maj 25, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Sta da uzmem a da se ne zajebem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 25, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Pazi sve zavisi od modela... Kao sto neko rece, koliko para toliko muzike... Drugar je pre par godina kupio(ne znam tacno model) njihovu kacigu koju je platio 280 evra... Ja sam tu kacigu nosio par puta, mogu ti reci da je i vise nego odlicna! I preko 200 je odlicna, nije bila previse bucna... E sad, opet kazem, zavisi od modela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ako te vec interesuje HJC onda uzmi iskljucivo HQ-1, ja bolju kacigu nisam stavio na glavu,full carbon,mnogo dobra kaciga,jos ako je replika Ben Spies-a.....uh http://www.bikersdirect.co.uk/HJC-HQ-1-Elbowz-Ben-Spies-Rep_AKNOI.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Maj 25, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ne da me zanima HJC ali prosto ne znam sta da uzmem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 25, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ne da me zanima HJC ali prosto ne znam sta da uzmem Ja sam imao HJC FG 15 i mogu ti reci da je odlicna, ne cuje se, lagana, ne magli itd... Vrhunski kvalitet idi u guevaru i vidi, imas puno modela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Maj 26, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam HJC R1 i nemam nekih zamerki. oce da magli, eto jedino to.... Inache, uzimam u obzir cenu, naravno... Kad sam se vec javio, jel zna neko gde kod nas ima da se kupi nos za hjc ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan ako te vec interesuje HJC onda uzmi iskljucivo HQ-1, ja bolju kacigu nisam stavio na glavu,full carbon,mnogo dobra kaciga,jos ako je replika Ben Spies-a.....uh http://www.bikersdirect.co.uk/HJC-HQ-1-Elbowz-Ben-Spies-Rep_AKNOI.aspx +1 Ima je moj drugar i to repliku plaćena je 38000din,ali je stvarno vrhunska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan imam HJC FG 14 i prezadovoljan svime osim što nema mogućnost za pinlock što FG15 ima... trokompozitna kaciga, lagana nije bučna ps. kaciga ima i usmerivač daha koji ja ne mogu da nosim zbog naočara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 207 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan GUEVARA prodaje HJC, mislim da su i zastupnici. Radnja je preko puta Arene. Ja sam kupio flip-up HJC IS Max, cena je bila na sniženju oko 160 evra. Nikavih zameriki nemam, ima padajući sunčani vizir, vadivu coolmax postavu, nije nešto ni bučna. Kao što rekoše, koliko para toliko muzike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim IS-16. Prezadovoljan sam kacigom. Sto se tice buke, kao da sam u sobi. Cujem samo motor i ostalo, vetar gotovo da ne cujem. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Sta da uzmem a da se ne zajebem Nisi napisao koliko si novca spremio za kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan 170 - 180 e max. Razmisljam nesto i o NOLANU n85 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan jel ti odgovara nesto ovako? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=55259.msg838381#msg838381 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavalir 353 Napisano Maj 28, 2010 Never drive faster than your angel can fly, 109 postova Lokacija: Louisville KENTUCKY; EU Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam HJC FG-14. Odličan izbor za te pare, moja preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Kupio NOLAN N85 OPTICAL, prvi utisak je da je odlicna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam HJC FG-14. Odličan izbor za te pare, moja preporuka. Ista prica!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1083 Napisano Jun 8, 2010 Ne silazi, 5486 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Jedina moja zamjerka je "sistem", ako se tako moze nazvati za skidanje vizira. Nekad ide glatko, nekad da popizdis. Pitam se da li su mogli vise da ga zakomplikuju? Ostalo, materijal, vizir, unutrasnjost, karakteristike, odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hej, da ne pravim novu temu a vec se prica o HJC kacigama danas kupih KLE 500, i videh da imaju ovu kacigu 170eur, ima li je ko i kakvi su utisci? takodje gledao sam i Airoh S4 Nero Matt za koju se ovde mnogi zale da pisti i magli..? i treca opcija mi je IXS kaciga sve tri su u istom cenovnom rangu +- 20ak eur.. neki savet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Jun 10, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima iskustva sa HJC CS-R1, molim da mi ih prenese, ovdje su na snizenju 80 eura. Vrijedili za toliko novaca. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Jun 10, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Hej, da ne pravim novu temu a vec se prica o HJC kacigama danas kupih KLE 500, i videh da imaju ovu kacigu 170eur, ima li je ko i kakvi su utisci? Имам овак'у ал' сиву, нисам пробао остале, не могу ти их упоредити, моја не магли... Савет? Не узимај црну, ако мислиш лети да ти не буде мозак скуван Овде ти већ писано о томе... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...