u2020bullet 122 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan kad budes kupovao obavezno povedi nekoga ko se razume u taj motor, nemoj da te privuce samo cena da nebi kasnio imao velike troskove. ako se ne varam (neka me neko ispravi), kada dodje novi zakon PSP se polaze sa 16 godina. bar je tako bilo u nekoj tabeli koju sam citao pre par meseci. mada ne verujem da ce te uhvatiti. samo gledaj sto pre da polazes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Jun 8, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Stari zakon za polaganje je do nove godine, a verovatno i duze. Ova dt50 sto se prodaje na forumu je zanimljiva, steta samo sto mi nije blize da je pogledam Jel na dt 50 minarelli masina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ecko 0 Napisano Jun 23, 2010 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa iskreno po meni vise mi vredi da kupim ATX nego tu yamah dt 50 96' god.nevredi da 650 evra za isti kvalitet kao atx sto je lepo sredjen za 400 eu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa iskreno po meni vise mi vredi da kupim ATX nego tu yamah dt 50 96' god.nevredi da 650 evra za isti kvalitet kao atx sto je lepo sredjen za 400 eu. Vozio sam ATX-a 6 sezona, odnos cena / kvalitet je OK. Ne bi trebalo da izgubiš novac na njemu. Lično mislim da je DT50 kvalitetniji motor - sve na njemu je boljeg kvaliteta i duže će trajati zato mislim da je razlika u ceni sasvim opravdana. Zavisi šta ti stvarno želiš. Srećno u nabavci motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ecko 0 Napisano Jun 23, 2010 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se stobom totalno..jeste da duze traje,kvalitetnije ali ono sto nudi isto moze i atx o tome ti govorim uopste nevredi davati tolike pare za dt ..to ti kazem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Onda lepo u potragu za dobrim ATX-om pa u vožnju Srećno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Evo necu da te savetujem ali ja da sam tvojih godina i da imam para,uzeo bi 125-icu ali trajno registrovanu(SO tablice)polozio psp i po gasu. Ja sam bas letos gledao Cagivu Mito 125 na male table(trajno registrovana kao 50 kubika)94god davao mi decko za mog yuga glavu za glavu,a yuga sam cenio 1000 evra,malo je falilo da je uzmem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Evo necu da te savetujem ali ja da sam tvojih godina i da imam para,uzeo bi 125-icu ali trajno registrovanu(SO tablice)polozio psp i po gasu. Ja sam bas letos gledao Cagivu Mito 125 na male table(trajno registrovana kao 50 kubika)94god davao mi decko za mog yuga glavu za glavu,a yuga sam cenio 1000 evra,malo je falilo da je uzmem. To zvuči primamljivo. Hteo sam i ja tako nešto kada sam bio mlađi. Ima DR 125 na SO tablici. Ali pošto je to vrsta prevare (zakonski gledano) bolje je da jednog dana lepo položi za A kategoriju i mirno vozi šta god hoće bez ikakvih ograničenja. Ako policija jednog dana počne da kontroliše ozbiljno provaliće ga na tehničkom pregledu bez mnogo gledanja. Tako registrovani motori su obično precenjeni u odnosu na iste - legalne. Ljudi zacepe cenu i ne spuštaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RILEkg 0 Napisano Jul 13, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan ko je zainteresovan za motor suzuki rmx50 na linku ima specif,karakteristike motora mozete me kontaktirati na mail rilekg@hotmail.com karekt motora: http://kragujevac.olx.rs/rmx-50-suzuki-kros-motocikl-iid-212180582 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...