Jump to content

Moto Zajednica

ja sam novi ovde

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

zovem se velimir aradski, imam 48 god, profi vozac sam i vozim sada vec veci deo mog zivota pored kamona i  motore, ja sam inace jageru prodao onu ruznu afriku kojoj se on divi i jos ponesto radi sa njom. da se ostali nebi uvredili, afrika je po mojoj malenkosti ipak jedan od najboljih enduro motora na svetu, ako se moze porediti tehnologija od pre 15-tak god sa novijim onda je verovatno i najbolja. pozdravljam inace sve prisutne na ovom sajtu i njegovo urednistvo i zelim vam lepo vreme i dobru voznju. pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

E, pa, dobro nam došao Čika Veljo ;) i veliko hvala što si motor čuvao za mene! :)

Inače, za ovu Afriku i Goga kaže da je lepa! Za prošlu je tvrdila da je ružna ... hehe :)

A što se tiče toga da je Afrika NAJ .. pa to se podrazumeva! ;D

• Zainteresovan, 670 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000VA

zovem se velimir aradski, imam 48 god, profi vozac sam i vozim sada vec veci deo mog zivota pored kamona i  motore, ja sam inace jageru prodao onu ruznu afriku kojoj se on divi i jos ponesto radi sa njom. da se ostali nebi uvredili, afrika je po mojoj malenkosti ipak jedan od najboljih enduro motora na svetu, ako se moze porediti tehnologija od pre 15-tak god sa novijim onda je verovatno i najbolja. pozdravljam inace sve prisutne na ovom sajtu i njegovo urednistvo i zelim vam lepo vreme i dobru voznju. pozdrav

dobrodošao kolega...a ja bi samo malo editovao "afrika je po mojoj malenkosti ipak BILA jedan od najboljih enduro motora na svetu u svojoj klasi, ali je to prestala da bude dolaskom novog Transalpa 700V :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja