Mikka 431 Napisano April 3, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Navatali me Dane & Koma, pa izveli na popravni kad sam zajb... u pescari !!! :oops: Dane objasnjava ! Dane wallpaper D&K wallpaper Koma objasnjava pa Dane ! Dane wallpaper pa Koma a sad malo ja, za popravni !!! :oops: Koma objasnjava !!! i odlepih slona !!! Dane, fotka za mamin klavir !!! :mrgreen: dok Dane pozira, Koma vezba !!! i tako... bas su slatki ! :mrgreen: i za kraj odose malo do dakkara ! i tako... mi malo skakali (vezbali) i nagutali se prasine ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 3, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan A vi ste te budale! Kaže mi drugar da je video neku trojicu kako voze i kako su toliko digli prašinèinu da se ništa nije videlo! On vas je nazvao budalama, ja vas potpuno razumem! A jel' te, da vas pitam onako usput, zašta vi to trenirate? :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 3, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan A vi ste te budale! Kaže mi drugar da je video neku trojicu kako voze i kako su toliko digli prašinèinu da se ništa nije videlo! On vas je nazvao budalama' date=' ja vas potpuno razumem! A jel' te, da vas pitam onako usput, zašta vi to trenirate? :roll:[/quote'] Uvek bili !!! :mrgreen: Njih dvojica treniraju a mene maltretiraju zbog pescare !!! :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 4, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan He, odlicno!!! Samo ne znam sta je bilo u pescari? Toliko je postova bilo ovog vikenda da sam se pogubio skroz, ko je gde i s'kim bio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 4, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan He' date=' odlicno!!! Samo ne znam sta je bilo u pescari? Toliko je postova bilo ovog vikenda da sam se pogubio skroz, ko je gde i s'kim bio....[/quote'] moj post posle voznje ! pravo da ti kazem, ni ja ne znam ko' je gde bio ! :shock: http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=5849&postdays=0&postorder=asc&start=60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Achilles 1 Napisano April 4, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da nemozemo da povatamo ko je sa kim isao ali tamo bre izgleda bolji provod nego u javnoj kuci :!: Otvorim tamo stand sa semenkama i odmah ogazdim!!! Uzgred slike su L U D I L O =D> =D> =D> :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano April 4, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Predivne fotke...fakat je lijepo vidjeti te "autobuse" odljepljene od tla!Hrabro,nema se što reæi! Da vam je staviti još èepastije gume ... :prayer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 4, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan kako zasta treniramo. pa mi nindze moramo da smo uvek spremni :D Super je ispalo miko, znaci slobodno po rupama, nove felne si zaradio BTW, jer vidis kako je vreme danas, ocemo oko 12? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 4, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam te uvatio, ijaooooooooooo, pa jos most celicni zamucen u daljini.... Eto ja naucio da slikam, jos ti da vozis i kvit smo :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano April 4, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dane, tebi ne trebaju kramponi kada zemlju dodiruješ samo na slikama na kojima ne ne kreæeš. Kako skreæeš? :shock: Kul fotke. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 4, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Kako skreæeš? :shock: :oops: Ima jedna narodna, skijaska, ali je totalno primenljiva i na motor. Ko zna vozi pravo, ko ne zna zakovrce! :mrgreen: Evo pitaj Lazu, on se ubi po krivinama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano April 4, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Zasta vezbaju!? Pa letos pale za Dakar! ;-) Bravo Momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano April 4, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan :weedman: Ubijate zmije i krtice, manijaci jedni :weedman: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 4, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan :weedman: Ubijate zmije i krtice' date=' manijaci jedni :weedman:[/quote'] Da; a ovce?? :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaga 2 Napisano April 4, 2007 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za fotografije-pravo remek delo! :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano April 4, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne seri za skijanje, mada ima logike, a fotke su, pa neverovatne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 4, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mikoooo doktoreeee =D> =D> =D> :prayer: :prayer: :prayer: iskupio si se za pescaru posle jucerasnje voznje,pokazao si da su mu..a tu :!: :!: :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 4, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan YEEEEEEEAAAAAAAA..... Kak'e fotke...!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 4, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci (i vozaci i fotografi)!!!! Nego cini mi se da Dane to malo bolje pokazuje od Kome? :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 4, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci (i vozaci i fotografi)!!!! Nego cini mi se da Dane to malo bolje pokazuje od Kome? :mrgreen: dobro si video ,covek nema ni malo pameti :fcab: :fcab: =D> =D> a ja bi jos na to da teram taj motor malo duze..kafe pozeru cuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 4, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan :weedman: Ubijate zmije i krtice' date=' manijaci jedni :weedman:[/quote'] Ahahahahahahahahahaha ahahahaha hahahahaha uhhh uhaaahahahahaha hahah uh uh buahahahahahahahaha ! uhh smrc ! al' si ti luuuuuuuuuud ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 4, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan :weedman: Ubijate zmije i krtice' date=' manijaci jedni :weedman:[/quote'] kooobreeee daaabreeeee leti onda al leti i stroma odlicno 5+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano April 4, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, slike su stvarno super. Prosto mi dodje da i ja uzmem nesto za off road i pridruzim vam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano April 7, 2007 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim, lepo letite Da se pohvalim, danas sam nakon godiiiinnnnnnaaaaaaa vožnje probio granicu od 150 km/h po makadamu... OK, makadam je bio solidan, al što ga pliva........ :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 8, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Vidim' date=' lepo letite Da se pohvalim, danas sam nakon godiiiinnnnnnaaaaaaa vožnje probio granicu od 150 km/h po makadamu... OK, makadam je bio solidan, al što ga pliva........ :shock: [/quote'] brateeeee, svaka cas' ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...