dragan026 22 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan Lepi motorici svaka cast i da ih uzdravlje vozite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evi i moje nove ljubimce! mislim, nove u garazi. Ima punih 16 leta, u naj boljim godinama! Prva slika je kad sam je uzeo, na drugoj je zamenjen auspuh i stavljen ADA RACE majstor Roberta i sa starim, originalnim sedlom, i na trecoj posle Bobanove intervencije na istom. Jedva cekam da malo otopli. A vizir je bio na njemu ili si ga ti zamenio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luchka 9 Napisano Januar 27, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan da dopunim sa par novijih slika... Sent from my ZTE V987 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10500 Napisano Januar 28, 2014 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Evi i moje nove ljubimce! mislim, nove u garazi. Ima punih 16 leta, u naj boljim godinama! Prva slika je kad sam je uzeo, na drugoj je zamenjen auspuh i stavljen ADA RACE majstor Roberta i sa starim, originalnim sedlom, i na trecoj posle Bobanove intervencije na istom. Jedva cekam da malo otopli. A vizir je bio na njemu ili si ga ti zamenio Bio je na TDM kad sam ga kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 28, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znao sam da mogu da racunam na tebe, ti si ljudina koja hoce da pomogne, ali ovaj put nije bilo potrebno zaista. Mislio sam na tebe jer posle 5 italijana kupujem japanca. I to ne bilo kakvog nego TDM kog i ti vozis i koga si hvalio. A u jednoj nasov prici rekao sam ti da cu se drzati evropljanina. Ocigledno se ne secas. Eto, ugrizao sam se za jezik Jbg, malo sam izlapeo, pa sporo pamtim, ali zato brzo zaboravljam Inace, mislim da nisi bolje mogao da uradis ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano April 1, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan i jedna od večeras... sa trakicama... i podmlatkom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni_034 14 Napisano Maj 4, 2014 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Prolazilo je kroz nasu garazu i dvoriste sve i svasta, ali nekako sve pored njega i nekako samo on ostane na svom mestu. Istina, imali smo pre par godina jednu manju krizu... Navalio sam, ocigledno u trenutku ne tako zdrave svesti, da ga prodam, ali na svu srecu dugogodisnja devojka nije dozvolila. I vozali smo se mi i hornetom 900, i fazerom 1000, i dugo sa dva z1000, ali sve je njoj osim TDM-a bilo neudobno, bucno, napucano ili ruzno, a kada je covek u ozbiljnoj vezi, mora zensko da poslusa... Uglavnom, nekih godinu-dve kasnije - promenio sam devojku, a TDM je i dalje tu! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Maj 5, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Pametno Dzoni, lepsih devojaka ima, al ovakvog lepotana neces naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Maj 5, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan i jedna od večeras... sa trakicama... i podmlatkom Bravo i moja cera obozava nas motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1625 Napisano Maj 13, 2014 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan opet tdm 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 122 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan :care: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Maj 13, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/photo.php?v=733725026659834&set=vb.100000670317798&type=3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Maj 15, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Jos neka slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mange 25 Napisano Avgust 6, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: Veternik Novi Sad Motocikl: MZ es150 Yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan poz ekipi vrnuh se sa mora cg sa mojim TDMom cim stignem kacim slike p.s. 1400km bez problema sve me vise odusevljava ovaj motor zena ja i brdo stvari na njemu nije osetio poz citamo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10500 Napisano Avgust 11, 2014 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi ja ovde nista vise dodavao, a ni menjao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 11, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Plavi za decake. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 12, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @Best: dodaj nosac PMR stanice i eventualno Joskin gadzet. Ja ovo prvo imam (dobijes free-of-charge nacrt i pomoc oko izrade), a ovo drugo cu staviti verovatno na prolece najkasnije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10500 Napisano Avgust 12, 2014 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan @Best: dodaj nosac PMR stanice i eventualno Joskin gadzet. Ja ovo prvo imam (dobijes free-of-charge nacrt i pomoc oko izrade), a ovo drugo cu staviti verovatno na prolece najkasnije. Mozda, u nekoj daljoj buducnosti. Za sad mi se svidja bas ovakav. A necu ni onu ralicu. Nije ovo poljoprivredna masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Avgust 13, 2014 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Od ove sezone sam se uclanio u "klub" Malo kasnim sa objavom, ali nikako da dodjem do kompa da objavim slike. U principu sam veoma zadovaoljan motorom, nisam imao neka ulaganja, jedini problem je sa viljuskom, ali nista strasno, s obzirom da sam napravio vec skoro 3000km i ne smeta mi toliko, ali cu verovatno na zimu i to resiti. Motor vuce odlicno, moj ima laserove topove pa je i zvuk odlican, skinut je srednji lonac tako da je i klirens malo veci, tako da mu ivicnjaci i blagi off ne prave problem. Imam wingrack2 i 3 Givi kofera, tako da stvari staje koliko i u karavan kazem, generalno dobar motor, izgleda da cu ostati u ovoj klasi putnih motora, mozda sledeci bude 900, ali lagano, sad samo da je lepo vreme i da se ima vremena za jos koju voznju... Ovo novembarsko leto je smorilo i posao pa ne stizem bas da se mnogo vozim, ali evo par slika kad sam ga uzeo i sa ture Bosna i CG 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14671 Napisano Avgust 13, 2014 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Od ove sezone sam se uclanio u "klub" Malo kasnim sa objavom, ali nikako da dodjem do kompa da objavim slike. U principu sam veoma zadovaoljan motorom, nisam imao neka ulaganja, jedini problem je sa viljuskom, ali nista strasno, s obzirom da sam napravio vec skoro 3000km i ne smeta mi toliko, ali cu verovatno na zimu i to resiti. Motor vuce odlicno, moj ima laserove topove pa je i zvuk odlican, skinut je srednji lonac tako da je i klirens malo veci, tako da mu ivicnjaci i blagi off ne prave problem. Imam wingrack2 i 3 Givi kofera, tako da stvari staje koliko i u karavan kazem, generalno dobar motor, izgleda da cu ostati u ovoj klasi putnih motora, mozda sledeci bude 900, ali lagano, sad samo da je lepo vreme i da se ima vremena za jos koju voznju... Ovo novembarsko leto je smorilo i posao pa ne stizem bas da se mnogo vozim, ali evo par slika kad sam ga uzeo i sa ture Bosna i CG Masina je ! Jedan savet u vezi zadnje gume-stavi fabricku dimenziju (150-70/17) dobijas bolju ciklistiku,provereno,a narocito sto enduro guma duze traje. Ja vozim na Metzeler Tourance i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Avgust 13, 2014 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Do godine, trazio sam motor bez ulaganja i to kupio, a za sl sezonu ako budem morao da ih menjam uzecu to u obzir ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Avgust 13, 2014 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Mada i ove sad drze lepo u krivini, sluze dobro ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 14, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Na prve tri slike je zabelezen jedan od najradosnijih dana u mom zivotu u poslednjih doooosta godina. Moja supruga je konacno posle tri godine pristala da se vozi na motoru, pa smo posle ovih slika napravili krug: C. Krst - V. Ilica - Ustanicka -Kalenic pijaca - Bulevar - Usce, popili tamo kafu i kiselu i zbrisali bulevarom kuci pre narogusenih oblaka :jee1: :jee1: :jee1: :jee1: :jee1: Sve se ovo desilo pre neke 2 nedelje, ali nisam stigao da uzmem slike od sina kao dokaz Dakle, nema trenutno radosnijeg coveka od mene, ni ovi trombovi u nozi ne mogu mnogo da mi pokvare raspolozenje ! Sad cekam da prezdravim i prodju vrucine, pa cemo polako prvo po lokalu, dok se malo ne uvoza i opusti. Unapred se izvinjavam sto cemo na buducim voznjama da budemo medju najsporijima 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Avgust 14, 2014 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 14, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...