Panco.KV 186 Napisano Maj 28, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo se igrali 3 dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Maj 28, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Za TDM900 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7761 Napisano Maj 29, 2015 Solo Rider, 3087 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Par slika i mog TDM-a DSC00009.JPG DSC00015.JPG DSC00020.JPG DSC00022.JPG DSC00027.JPG Baš je lep, lepa boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Maj 29, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Baš je lep, lepa boja Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Maj 30, 2015 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Par slika i mog TDM-a DSC00009.JPG DSC00015.JPG DSC00020.JPG DSC00022.JPG DSC00027.JPG Bas mu dobro stoji ova zelena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Avgust 14, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
themici86 11 Napisano Avgust 28, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan moja masina. vizim je vec par godina. ali se razmisljam da promenim za neki drugi turing motor. zujalice ne volim,ali kawasaki zzr mi se svidja jer je robusan. ali nisam imao prilike da ga vozim i ne znam kakav je polozaj tela. pa ako ima neko neki savet bicu zahvalan. i naravno ko bi mi sta preporucio. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14175 Napisano Avgust 28, 2015 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Logican sled dogadjaja 4TX ili 900 dalje nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Septembar 3, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa bdadom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Septembar 3, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog TDM_a sa kraćeg putovanja od Mladenovca,Zagorja,Kranja,Bleda,Bischofshofena do Berchtesgadena u Nemačkoj malo se vozismo po Alpima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuty13 12 Napisano Septembar 3, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Skopje, Makedonija Motocikl: GPZ1100B2, TDM900A Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe za postom koji izaziva zavist...zato sam i izbrisao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Septembar 3, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja nosim stvari kohe su mi potrebne za tri cetiri dana vojnički spakovane ne vozim se pirodično na motoru i ne kampujem nikada.A tema nije slika vizača i motora vec samo motora.A sto se mene tiče slobodno ga natovari još. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Septembar 3, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja nosim stvari kohe su mi potrebne za tri cetiri dana vojnički spakovane ne vozim se pirodično na motoru i ne kampujem nikada.A tema nije slika vizača i motora vec samo motora.A sto se mene tiče slobodno ga natovari još. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuty13 12 Napisano Septembar 3, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Skopje, Makedonija Motocikl: GPZ1100B2, TDM900A Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem ti komentar ..meni ne smeta shto ti vozish kraca putovanja...ok samo tako i nastavi..i to je lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Septembar 3, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Vas nisam pozvao da komentarišete bilo šta što sam napisao.Ukoliko ste se pozvali sami i za Vas je 2200 km kratka vožnja neka bude tako.Pistoji mogućnost nepoznavanja geografije,uostalom prepuštam Vam da i dalje komentarišete u ovoj temi bez mojih daljih odgovora jer mi je TDM 900 ionako jedan od motora koji će kao i predhidni biti zamenjen boljim što kod Vas nije slučaj.Ah da da ne zaboravim naučite pravilno da pišete jer ovo je srpski jezik i slovo "š" se piše "š" a ne (sh ) ako ne znaš briši odavde ne zagadjuj nam jezik. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Septembar 3, 2015 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stekao utisak da je čovek išta loše mislio, odn. čini mi se da nije uopšte aludirao na tebe i na to koliko i kako voziš, tako da ti je reakcija, najblaže rečeno, nepotrebna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Septembar 3, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stekao utisak da je čovek išta loše mislio, odn. čini mi se da nije uopšte aludirao na tebe i na to koliko i kako voziš, tako da ti je reakcija, najblaže rečeno, nepotrebna. Ja sam prvi protivnik oštrih komentara i takvih gluposti ali zbog ovoga sam morao ovako da odgovorim a i nervira me njegov avatar i potpis, teroriste ne volim i takve baje koji svašta kače po forumima .A ne branim mu da slobodno piše briše i uzdiše po njihovim forumima ali sam prvenstveno čovek koji voli svoj narod i državu kakva god da je i neću da trpim da mi neko sa strane drži slovo šta i kako ja radim i treba da radim.Sledi slika dole,malo se zeznuo obrisao je komentar ali kasno em što je pravopisno nepismen em i elektronski žao mi ga je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuty13 12 Napisano Septembar 3, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Skopje, Makedonija Motocikl: GPZ1100B2, TDM900A Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se shto nemam nameru za sada novi motor da kupim i shto neverujem u Deda Mraza .. .Molim te nemoj da se zamarash samnom ..ja sa tobom vishe necu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Septembar 3, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem ti komentar ..meni ne smeta shto ti vozish kraca putovanja...ok samo tako i nastavi..i to je lepo Meni smeta licno kao SRBINU tvoj avatar ...sta je tu poenta sa bombama ...ovo je bajkerski forum a ne teroristicki ...i ako neko sad ima komentar ...kao ono ima svako pravo da kaci sta hoce ...moj je odgovor ...E pa nema pokenjam se u takve demokratske mozgove ... nece svako pisati po nasem forumu i kaciti avatare iritirajuce prirode i provokatorske a mi to gledati . Ja sam od SRCA bajker i time se dicim ... PANCO,Kraljevo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Septembar 3, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem ti komentar ..meni ne smeta shto ti vozish kraca putovanja...ok samo tako i nastavi..i to j Ako admini misle da sam nesto rekao ruzno braneci i postujuci nas obraz neka izbrisu moj odgovor ..OK je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Septembar 4, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Čisto da se pohvalim... već je duže kod mene, mažen i pažen..... inače 3VD je iz 1993, uvezen iz CH od prvog vlasnika, od tada je kod mene, ove godne je obišao Crnu Goru, Hrvatsku, BiH, Srbiju, Mađarsku.... planirana i Rumunija ali nije se stiglo, ali nije još gotovo.... vuče uvijek dvoje i tri kofera... do sada služio perfektno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14175 Napisano Septembar 4, 2015 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep primerak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 4, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zemljak... Odličan motor, vidi se da je bio u državi gdje se vozila dobro održavaju a vidi se i da je odatle otišao u dobre ruke...Sjedište izgleda odlično... svaka čast i nastavi da ga voziš i čuvaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14175 Napisano Septembar 4, 2015 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bolje 900 Da si izostavio "bolje" izjednacio bi se sa Lakoncima,ako docekacemo i to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Septembar 4, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema TDM da ne valja samo ako se normalno vozi i odrzava ... Nisam pristrasan ...to je realno . .imao sam 3vd a sad TDM900 i save je to vrh ...Napred Yamaha sa novim TDM...om ali sa kardanom i to bi bilo top ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...