Bogda 36 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator na Princu izgleda da je poceo da me zeza. Kada su upaljena svetla malo sporije vergla. Kada mu izmerim voltazu prikazuje 13.14V. Da li su ovo prvi simptomi da ce da otegne papke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je star Akumulator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Star je 2 godine (fabricki kineski ). Par puta je praznjen do kraja, izgurao 10000 od toga pola po gradu sto znaci da je rezim voznje non stop kreni - stani. Negde sam citao da voltaza ne treba da bude velika, ovaj moj pokazuje 3.14 v kada je motor ugasen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Dve godine, i nije neko vreme da crkne akumulator. Probaj da nadjes elektricara koji ima viljusku za testiranje akumulatora. On ce ti najbolje reci da li je zreo za zamenu ili ne. Meni je YUASA akumulator trajao 5 godina bez problema, uz odrzavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ako pali vozi i cuti nema tu sta....normalno je da slabije vrti sa svetlima...i da ne pali se sa svetlima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan spoji instrument na bateriju dok je motor upaljen, ako fila od 14,5 v na gore ok je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ustvari, od 14 do 14,4 je najidealnije. Moze da bude i manje na nizim obrtajima tj. na leru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je nivo kiseline bio ispod minimuma , malopre sam dosipao i ponasa se malo bolje. Voltaza koju sam izmerio je 14.59V na bas velikim obrtajima sa isklucenim svetlima a sa upaljenim dugim svetlima ali od 45w voltaza ide i do 14.8V bod bas velikim obrtajima, verovatno blizu crvenog dela. Nadam se da ce akumulator moci da izgura ovu sezonu. Videcemo kako ce se u buducnosti ponasati. P.S. Dosipao sam obicnu vodu, takozvanu cesmacu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan obicnu vodu ???? ja kolko znam a ne znam mnogo, tu ide DESTILOVANA ali za te kineze je valjda mnogo da kupis destilovanu, kolko je ona, 100 din ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6121 Napisano Maj 22, 2010 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pošto si sipao česmovaču, pozdravi se sa akumulatorom...lepo ste se družili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Maj 22, 2010 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan spoji instrument na bateriju dok je motor upaljen, ako fila od 14,5 v na gore ok je. Jeste, ako ide preko 14.5 ok je. Previse puni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sluzice i sa cesmacom ;D. Kad bi izgurao jos ovu sezonu, ja sam zadovoljan, a i da ga zamenimnije velika investicija. Sobzirmo da sam ga vise puta praznio do kraja vec sam se otpisao od njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sipas cesmovacu, palis sa svetlima, a pitas se koliko ce da ti traje. U svakom slucaju trebalo bi da izgura sezonu bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sipaj coca-colu nja nju bolje pali zbog CO2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirate 0 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pazi da ti ne izadje ta kiselina iz akumulatora i da ti ne sjb instalaciju po motoru. Cesmovaca je zakon , naravno ako imas zelju za novim akumulatorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je nivo kiseline bio ispod minimuma , malopre sam dosipao i ponasa se malo bolje. Voltaza koju sam izmerio je 14.59V na bas velikim obrtajima sa isklucenim svetlima a sa upaljenim dugim svetlima ali od 45w voltaza ide i do 14.8V bod bas velikim obrtajima, verovatno blizu crvenog dela. Nadam se da ce akumulator moci da izgura ovu sezonu. Videcemo kako ce se u buducnosti ponasati. P.S. Dosipao sam obicnu vodu, takozvanu cesmacu ;D Zato ti i gubi vodu/kiselinu. Previse puni. Voltaza ne bi trebalo da ide preko 14.4V kada puni, cim je veca akumulator pocinje da kljuca i tecnost isparava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Maj 23, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan sipaj coca-colu nja nju bolje pali zbog CO2 Bolje Sprite zbog boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...