spdzlla 0 Napisano Maj 19, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo zanimljiv test koji je sproveo MCN i koji postavlja pitanje da li su Hyperbikovi poput Hayabuse i ZZ-R1400 jos uvek suvereni kraljevi brzine ili su se litrasi toliko razvili da im mogu parirati i cak biti brzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ne im parirati po udobnosti...zzr-om bi se rado uputio na duze putovanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 19, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, ZZR1400 mi je bas dugo bio zelja, a kad malo bolje razmislim i sada je...Kada bih birao nesto sportsko ali za dvoje, uzeo bih njega. Ali ovde nije o tome rec. Medjutim, cini mi se da ce i Hayabusa i ZZR morati da poboljsaju performanse jer S1000RR se ni malo ne sali i jedva cekam da vidim odgovor Japanaca (mislim u njegovoj kategoriji odnosno 1000cc, a kod hyperbikova podrazumevam, vec dugo nema poboljsanja, bukvalno mrtva trka izmedju Suzukija i Kawasakija u hyperbike klasi) na njegove performanse, zaista mu hvala sto se pojavio Zaista me raduje sto BMW uzima sve vise skalpova, zasluzio je, uspavani Japanci ce imati o cemu da misle kada se probude. S1000RR mi je sve vise i vise neki nerealan san ali sta mogu kada sam takav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Maj 19, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan BMW je bas objasnio ovim motorom, svaka im cast ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 19, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam nastavak testa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...