Jump to content

Moto Zajednica

Kurs bezbedne voznje - Beograd

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 469 postova

Naravno, izvinjenje sto se ne zahvalih komplet ekipi, ja teo na brzake! Ovo "druzenje i prica o motorima" treba cesto da se organizuje, i prosto ne mogu da verujem da postoji neko ko NE bi zeleo da bude deo ovoga- a pritom vozi i voli motore!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 349 postova
  • Motocikl: Suzuki Freewind

Sve pohvale za kurs!!!mnooogo novih stvari ( da ne kazem sve)  ;) jedino sto nisam smeo na autoput da probam counter-steering!ipak je to bicikl s motorom! ;D ;D vidimo se u nedelju!

• Ne silazi, 6544 postova
  • Motocikl: đački pešački

Ja pre Zr nisam ni znao šta je to i pri povratku sam se od sveg srca smejao kako lepo i lako to funkcioniše. Kad probaš, preći će u naviku, naravno, treba malo vežbati da se stekne refleks. U nedelju će biti sve to jasno i naučeno, bez bojazni.

• Drug član, 1015 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900 RR

Pet sati u klupi, u mom slucaju na klupi, proletelo je za cas. Cak i meni u ovim godinama prica vise nego interesantna. Hvala svima! :D

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

Sve pohvale za kurs!!!mnooogo novih stvari ( da ne kazem sve)  ;) jedino sto nisam smeo na autoput da probam counter-steering!ipak je to bicikl s motorom! ;D ;D vidimo se u nedelju!

evo i od mene utisaka... sta reci a ne zapevati :)

evo i dalje su mi u glavi Zoove reci... koci, ako klizas pusti , koci :)

iskreno pocela je da zvace guza gace zbog prokletog counter-steering-a i reko nema sanse da probam... slagacu nesto Zoa, poverovace... ali... sebe bih lagao... nije bio autoput ali je bilo 90... ma posle sam do kuce sa counterom obilazio one strelice na putu, sahtove i gluposti... a da... POGLED!!! po meni pored kocenja najbitnija stavka... i stvarno sljaka :)

hvala na super druzenju i savetima... vidimo se u nedelju da vam objasnim counter steering :) :) :)

• U prolazu, 42 postova

Teorijski deo kursa je bio odličan. Sad treba sve to i u praksi naučiti ;D  Želeo bih da se zahvalim organizatorima i predavačima na organizaciji ovakvog vida druženja i obuke.

S obzirom da smo svi sedeli 5 sati u klupama po troje, mislim da bolja preporuka za sledeći kurs bezbedne vožnje (onima koji nisu bili) i ne treba.

Veliki pozdrav i hvala na svemu.

• BJB Maxi Scooter Club, 743 postova

Velike pohvale organizatorima i predavačima na potpuno uspelom i veoma korisnom predavanju. I pored ograničenih uslova, suština je bila tu - preneti najvažnija znanja. Nadam se da će i praktični deo uspeti u istoj meri.

Iz najbolje namere - nikako kao kritički već samo kao konstruktivan komentar - bolji time-line bi puno pomogao u držanju pažnje u kasnijim satima. Iako smo svi bili puni entuzijazma i tražili da čujemo još bez pauze, mnogo manje detalja sam zapamtio sa samog kraja predavanja (strategije u gradskoj vožnji i prva pomoć). Mislim da su kraće pauze na svakom satu (sa jednom dužom) ipak obavezne.

Najiskrenija preporuka svima - nemojte se preći (kao ja) i misliti da teorijsko znanje može da se stekne i iz namenskih knjiga, filmova ili sa interneta. Tu nedostaje interakcija, postavljanje pitanja kada nešto nije jasno, i one finese u objašnjavanju koje može samo živ predavač da prenese.

Sve preporuke i još jednom - hvala!  :D

• Svakom po zasluzi, 12422 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Tu je suština onoga što smo želeli da postignemo - prenošenje znanja uživo uz punu interakciju sa predavačem gde se sve nedoumice i verovatno pogrešne navike temeljno "uništavaju". Toliko teorijskog i praktičnog znanja o motociklizmu i tehnici vožnje i sve to objedinjeno u jednom čoveku, našem Lazi :D je blago koje uz puno njegove dobre volje i nesebičnosti moramo iskoristiti za dobrobit svih nas koji volimo motore i cilj nam je da budemo što bezbedniji na drumu.

Hvala vam što ste toliko pažljivo i puni entuzijazma odslušali i ovaj Kurs, trudićemo se da ubuduće bude što češći i biće nam svima drago da posle ovakvih zajedničkih akcija naučeno pomogne u svakodnevnim situacijama na motoru.

• Svrati ponekad, 123 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :)

Ja moram da se zahvalim SVIMA koji su ucestvovali na bilo koji nacin u sprovodjenju ove odlicne i preko potrebne akcije za svakoga ko seda na dva tocka.

Moram da naglasim da sam ponavljac, bio sam vec na jednom kursu, ali posto ima toliko informacija koje se tako brzo ispricaju da posle 4h slusanja, poslednji sat polako ulazi u glavu :), korisno je da se poslusa makar jos jednom, a hvala bogu(ekipi) pa cemo imati i video snimak.

Ko nije prisustvovao da NE propusti sledeci kurs!!!

Hvala jos jednom...vidimo se na poligonu

• Svrati ponekad, 331 postova
  • Motocikl: H H-Crni

Auuuu.....Sve je već rečeno....nema se šta dodati.....osim možda kafe u Nedelju....oko 10h...

E da....Velika je šteta što ovakvih predavanja nije bilo pre 20-30 godina, tada sam većinu predavanja "naučio na svojoj koži".....

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Hvala organizatorima na kursu, ostaje poligon.

Sve je super i tacno sto je receno, ali kada prica covek koji BAS vozi, sve to vise uliva poverenje.

Dosta informacija... Pravih informacija.

• Drug član, 1260 postova

Hvala organizatorima na kursu, ostaje poligon.

Sve je super i tacno sto je receno, ali kada prica covek koji BAS vozi, sve to vise uliva poverenje.

Dosta informacija... Pravih informacija.

A jos kad bi htio da nam da svoj motor da na njemu vjezbamo  ;D ;D ;D

Narocito onaj dio oko padanja  ;D ;D ;D

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Moram da naglasim da sam ponavljac, bio sam vec na jednom kursu, ali posto ima toliko informacija koje se tako brzo ispricaju da posle 4h slusanja, poslednji sat polako ulazi u glavu :), korisno je da se poslusa makar jos jednom, a hvala bogu(ekipi) pa cemo imati i video snimak.

Video snimak je predug, pa cu dati Ivanu i Lazaru da naprave jednu celinu sa svim potrebnim detaljima.

• Vlasnik sajta, 5372 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Hvala svima koji su nas istrpeli 5 sati! :)

Posto ovde nesto ne mogu da zakacim slike, pise da je datoteka puna ??? evo linka http://www.wildmangulice.org/forum/index.php/topic,1505.15.html

Ko ne vidi ja mu se izvinjavam.

Reseno je za velicinu, sad ima mesta.

• U prolazu, 26 postova
  • Motocikl: Triumph Street Triple

Sve pohvale za organizatore sjajna ideja sjajno predavnje posebna pohvala za Lazara koji je po ko zna koj put potvrdio da je nepresusni izvor znanja motociklizma. Jedino mali prelog za organizatore, znam da je mozda tesko izvodljivo ali bi bilo bolje kada bi ovo moglo da se izvede iz dva puta , odnosno da se predavanje presece na dva dela. No sóbzirom da je besplatno sve pohvale da se kurs naplacuje i 100e vredeo bi svaku paru. Ovaj kurs je ono sto fali novim vozacima i BJB-u hvala na tome veliki pozdrav :)

• Svrati ponekad, 469 postova

Po svemu sudeci-ja ne dolazim sutra na poligon. Motor rasklopljen, a kaze "nas ucitelj" da je glupo neki drugi da pozajmljujem. Mozda kolima dodjem, onako iz radoznalosti.

Uzivajte!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja