Tamanitu 241 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, izvinjenje sto se ne zahvalih komplet ekipi, ja teo na brzake! Ovo "druzenje i prica o motorima" treba cesto da se organizuje, i prosto ne mogu da verujem da postoji neko ko NE bi zeleo da bude deo ovoga- a pritom vozi i voli motore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za kurs!!!mnooogo novih stvari ( da ne kazem sve) jedino sto nisam smeo na autoput da probam counter-steering!ipak je to bicikl s motorom! ;D ;D vidimo se u nedelju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Maj 29, 2010 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre Zr nisam ni znao šta je to i pri povratku sam se od sveg srca smejao kako lepo i lako to funkcioniše. Kad probaš, preći će u naviku, naravno, treba malo vežbati da se stekne refleks. U nedelju će biti sve to jasno i naučeno, bez bojazni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Pet sati u klupi, u mom slucaju na klupi, proletelo je za cas. Cak i meni u ovim godinama prica vise nego interesantna. Hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Maj 29, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za kurs!!!mnooogo novih stvari ( da ne kazem sve) jedino sto nisam smeo na autoput da probam counter-steering!ipak je to bicikl s motorom! ;D ;D vidimo se u nedelju! evo i od mene utisaka... sta reci a ne zapevati evo i dalje su mi u glavi Zoove reci... koci, ako klizas pusti , koci iskreno pocela je da zvace guza gace zbog prokletog counter-steering-a i reko nema sanse da probam... slagacu nesto Zoa, poverovace... ali... sebe bih lagao... nije bio autoput ali je bilo 90... ma posle sam do kuce sa counterom obilazio one strelice na putu, sahtove i gluposti... a da... POGLED!!! po meni pored kocenja najbitnija stavka... i stvarno sljaka hvala na super druzenju i savetima... vidimo se u nedelju da vam objasnim counter steering :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzontra 1 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Teorijski deo kursa je bio odličan. Sad treba sve to i u praksi naučiti ;D Želeo bih da se zahvalim organizatorima i predavačima na organizaciji ovakvog vida druženja i obuke. S obzirom da smo svi sedeli 5 sati u klupama po troje, mislim da bolja preporuka za sledeći kurs bezbedne vožnje (onima koji nisu bili) i ne treba. Veliki pozdrav i hvala na svemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Maj 29, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Velike pohvale organizatorima i predavačima na potpuno uspelom i veoma korisnom predavanju. I pored ograničenih uslova, suština je bila tu - preneti najvažnija znanja. Nadam se da će i praktični deo uspeti u istoj meri. Iz najbolje namere - nikako kao kritički već samo kao konstruktivan komentar - bolji time-line bi puno pomogao u držanju pažnje u kasnijim satima. Iako smo svi bili puni entuzijazma i tražili da čujemo još bez pauze, mnogo manje detalja sam zapamtio sa samog kraja predavanja (strategije u gradskoj vožnji i prva pomoć). Mislim da su kraće pauze na svakom satu (sa jednom dužom) ipak obavezne. Najiskrenija preporuka svima - nemojte se preći (kao ja) i misliti da teorijsko znanje može da se stekne i iz namenskih knjiga, filmova ili sa interneta. Tu nedostaje interakcija, postavljanje pitanja kada nešto nije jasno, i one finese u objašnjavanju koje može samo živ predavač da prenese. Sve preporuke i još jednom - hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Maj 29, 2010 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tu je suština onoga što smo želeli da postignemo - prenošenje znanja uživo uz punu interakciju sa predavačem gde se sve nedoumice i verovatno pogrešne navike temeljno "uništavaju". Toliko teorijskog i praktičnog znanja o motociklizmu i tehnici vožnje i sve to objedinjeno u jednom čoveku, našem Lazi je blago koje uz puno njegove dobre volje i nesebičnosti moramo iskoristiti za dobrobit svih nas koji volimo motore i cilj nam je da budemo što bezbedniji na drumu. Hvala vam što ste toliko pažljivo i puni entuzijazma odslušali i ovaj Kurs, trudićemo se da ubuduće bude što češći i biće nam svima drago da posle ovakvih zajedničkih akcija naučeno pomogne u svakodnevnim situacijama na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Maj 29, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan MA NEMA SANSE!! :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da se zahvalim SVIMA koji su ucestvovali na bilo koji nacin u sprovodjenju ove odlicne i preko potrebne akcije za svakoga ko seda na dva tocka. Moram da naglasim da sam ponavljac, bio sam vec na jednom kursu, ali posto ima toliko informacija koje se tako brzo ispricaju da posle 4h slusanja, poslednji sat polako ulazi u glavu , korisno je da se poslusa makar jos jednom, a hvala bogu(ekipi) pa cemo imati i video snimak. Ko nije prisustvovao da NE propusti sledeci kurs!!! Hvala jos jednom...vidimo se na poligonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu.....Sve je već rečeno....nema se šta dodati.....osim možda kafe u Nedelju....oko 10h... E da....Velika je šteta što ovakvih predavanja nije bilo pre 20-30 godina, tada sam većinu predavanja "naučio na svojoj koži"..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 29, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala organizatorima na kursu, ostaje poligon. Sve je super i tacno sto je receno, ali kada prica covek koji BAS vozi, sve to vise uliva poverenje. Dosta informacija... Pravih informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Hvala organizatorima na kursu, ostaje poligon. Sve je super i tacno sto je receno, ali kada prica covek koji BAS vozi, sve to vise uliva poverenje. Dosta informacija... Pravih informacija. A jos kad bi htio da nam da svoj motor da na njemu vjezbamo ;D ;D ;D Narocito onaj dio oko padanja ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 29, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan A kako znas da nece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 29, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan A kako znas da nece? Jaaaaaao, diiiivno! Znaci, sutra i ja probam sve ono sa teorijskog dela... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Maj 29, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan A kako znas da nece? Nema Sanse! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan A kako znas da nece? Nema Sanse! :D Mozda je to iznenadjenje?! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 29, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Posto ovde nesto ne mogu da zakacim slike, pise da je datoteka puna ??? evo linka http://www.wildmangulice.org/forum/index.php/topic,1505.15.html Ko ne vidi ja mu se izvinjavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 29, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da naglasim da sam ponavljac, bio sam vec na jednom kursu, ali posto ima toliko informacija koje se tako brzo ispricaju da posle 4h slusanja, poslednji sat polako ulazi u glavu , korisno je da se poslusa makar jos jednom, a hvala bogu(ekipi) pa cemo imati i video snimak. Video snimak je predug, pa cu dati Ivanu i Lazaru da naprave jednu celinu sa svim potrebnim detaljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1938 Napisano Maj 29, 2010 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su nas istrpeli 5 sati! Posto ovde nesto ne mogu da zakacim slike, pise da je datoteka puna ??? evo linka http://www.wildmangulice.org/forum/index.php/topic,1505.15.html Ko ne vidi ja mu se izvinjavam. Reseno je za velicinu, sad ima mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzo 5 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd - B.J. Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za organizatore sjajna ideja sjajno predavnje posebna pohvala za Lazara koji je po ko zna koj put potvrdio da je nepresusni izvor znanja motociklizma. Jedino mali prelog za organizatore, znam da je mozda tesko izvodljivo ali bi bilo bolje kada bi ovo moglo da se izvede iz dva puta , odnosno da se predavanje presece na dva dela. No sóbzirom da je besplatno sve pohvale da se kurs naplacuje i 100e vredeo bi svaku paru. Ovaj kurs je ono sto fali novim vozacima i BJB-u hvala na tome veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ko ima beleske da mi pozajmi ;D kad beshe sutra na bogosloviji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Po svemu sudeci-ja ne dolazim sutra na poligon. Motor rasklopljen, a kaze "nas ucitelj" da je glupo neki drugi da pozajmljujem. Mozda kolima dodjem, onako iz radoznalosti. Uzivajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 29, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ma, Tamanitu, ja nemam motor- a dolazim i sutra... ako nista drugo, bar ce imati drugari i publiku... Hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...