nolezmaj 177 Napisano Maj 21, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Molim sve za obzir prema predavaču koji ne puši. I nekim od polaznika kursa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 21, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Molim sve za obzir prema predavaču koji ne puši. Ala nas stite ;D Samo dimite, nema problema, nismo bas toliko pipavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan prijavio sam se na mail adresu, ali posle procitam da se ti mailovi ne prate, pa reko bolje ovde da stavim prenosim pitanje koje sam imao vezano za prijavu "postovani zeleo bih da se prijavim za Kurs bezbedne voznje koji se odrzava u Bg od 28.05. do 30.05. ali imam pitanje samo, u BJB forumu sam procitao da je obavezno posedovanje A kategorije zanima me da li je moguce doci sa vazecim uverenjem da sam odvozao 15 dana L tablice (preuzete u Ljermontovoj 05.05. i vracene 20.05.). Takodje posedujem vazecu potvrdu iz doma zdravlja, tj zdravstveno uverenje (dokument potreban prilikom polaganja voznje) Takodje posedujem vozacku dozvolu (B) vec 11 godina. Jako bi mi znacilo da mogu da prisustvujem, jer sam pre jedno mesec dana kupio prvi motor, do tada nikad nisam seo na vozilo sa dva tocka. Ukoliko mogu da prisustvujem, prijavljujem se sa BJB nicknejmom PapaStalin, motor je Ducati Monster 750 hvala" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 21, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @PapaStalin Pošto se svaki ovakav skup prijavljuje policiji, iz bezbednosnih razloga na poligonu mogu voziti samo lica sa A kategorijom u vozačkoj dozvoli. Sobzirom da će biti još kurseva, nećeš dugo čekati, a i taman da se još malo uvozaš do sledećeg poligona. Hvala na razumevanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Maj 21, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Papa... svakako ce ti odgovoriti drugari vezano za kurs ali... ja moram dobronamerno da ti kazem da ti nije bas najbolje da se vozikas sa papirom da si izvozao 15dana... po novom zakonu corka ti ne gine + silni poeni + 50ak hiljada... razmisli da li ti par dana pravi problem jer verujem da uskoro polazes ( 15 ak dana ) sve najbolje i ... uvek gledaj 2x ( vidim da si B kategorija trenutno ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Molim sve za obzir prema predavaču koji ne puši. I nekim od polaznika kursa ;D A ima i onih koji su ostavili cigare pre 1 mesec, 11 dana, 4 sata, 27 min... :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovoru. zakazao sam polaganje za 31.05. u auto skoli Rak, nadam se da ce sve biti ok ucesnicima zelim lepo vreme i da sto vise nauce. ja cu da pratim ovaj deo foruma, pa kad se ponovo nesto organizuje prijavicu se pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Maj 21, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan pametno Papa... ne zaboravi... ceo zivot prepun voznje je pred tobom... glupo je da se zezas zarad par dana... ponavljaj to kao mantru i veruj mi radi poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan jesam ja jedini iz ns-a koji ide?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Maj 23, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan sad u subotu sam krenuo za bjeljinu i na nekih 20 km mi stane motor sutra skidamo karburator i popravljamo nadam se da nije veliki kvar i da cemo uspeti srediti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6024 Napisano Maj 23, 2010 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da se karb nije napunio prljavštinom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Maj 23, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan videcemo, ponasao se kao da je bilo vode (ili prljavstine) pa je gubio naglo na snazi tj mucio se kad dam gas. sad, neko kaze da tako hoce da se ponasa i kad jedan cilindar ne radi.... drugar mi je pogledao struju i kaze da je sve ok, ali sto on meni i na leru puca iz auspuha.... videcemo... sorry za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 1. đunta 2. BrmBrm 3. Zoltan 4. Alexa 5. Zille-nbg 6. Tamanitu 7. tomerc 8. Nadalina 9. KIKA-viktorija 10. RS 11. Davidoff 12. Kiro 13. HornY 14. Mariner 15. Tibor 16. Ranko 17. KingBG 18. IvanS 19. Dejan Milivojevic - dexy 20. Boban Sremcevic - jobefett 21. ssnupi 22. shoe 23. nolezmaj 24. pirate 25. scipio 26. Pedja 27. Boki.64 28. B2man 29. 3OPAH 30. Shipaq 31. Ledu77 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja nazalost moram da se odjavim, namestise mi u petak laboratorijske vezbe, tako da sam na faxu do 8, a ne mogu to da propustim. Mejl nisam ni slao jer sam cekao da vidim kada ce mi to biti zakazano, eto mesta za nekoga drugog... 1. đunta 2. BrmBrm 3. Zoltan 4. Alexa 5. Zille-nbg 6. Tamanitu 7. tomerc 8. Nadalina 9. KIKA-viktorija 10. RS 11. Davidoff 12. HornY 13. Mariner 14. Tibor 15. Ranko 16. KingBG 17. IvanS 18. Dejan Milivojevic - dexy 19. Boban Sremcevic - jobefett 20. ssnupi 21. shoe 22. nolezmaj 23. pirate 24. scipio 25. Pedja 26. Boki.64 27. B2man 28. 3OPAH 29. Shipaq 30. Ledu77 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan 1. đunta 2. BrmBrm 3. Zoltan 4. Alexa 5. Zille-nbg 6. Tamanitu 7. tomerc 8. Nadalina 9. KIKA-viktorija 10. RS 11. Davidoff 12. HornY 13. Mariner 14. Tibor 15. Ranko 16. KingBG 17. IvanS 18. Dejan Milivojevic - dexy 19. Boban Sremcevic - jobefett 20. ssnupi 21. shoe 22. nolezmaj 23. pirate 24. scipio 25. Pedja 26. Boki.64 27. B2man 28. 3OPAH 29. Shipaq 30. Ledu77 31.Dragan66,naravno ako ima mesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Maj 24, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ja danas bio kod majstora da vidim u cemu je stvar, dolazi do prekida goriva, skinuli smo karburator pa cemo ga ocistiti nadam se da cemo stici ga srediti obzirom da mi je rekao u sredu da nastavljamo, a kakve sam srece sa majstorima..... i onom njihovom "majstori ne lazu, majstori odlazu...." nikad se ne zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja nazalost moram da se odjavim, namestise mi u petak laboratorijske vezbe, tako da sam na faxu do 8, a ne mogu to da propustim. Mejl nisam ni slao jer sam cekao da vidim kada ce mi to biti zakazano, eto mesta za nekoga drugog... ***** Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Maj 24, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Peh i upozorenje - ne parkirajte motore nikada ispred kluba u koji izlazite... Ostavio skuter ispred Kuglaša (u Đušinoj) u petak veče, i kada sam izašao - isečena zadnja guma nožem... Kakvi ljudi rade takve stvari, ne razumem. ??? Dobra stvar je što sam imao izgovor da se častim sa dve nove Dunlop 207 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 24, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da će ti iz Đušine dolaziti čak u blok 45 ;D ;D ;D U svakom slučaju, peh i bezobrazluk. No, da ne offujemo više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Maj 24, 2010 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Da predložim, da učesnici smisle šta bi sve trebalo da pitamo predavače da ne bi razbijali glavu na licu mesta ili zaboravili. Sve što ne znamo, što imamo nedoumicu, nešto što nam neko savetovao pa nismo dovoljno shvatili.... Na svako umesno pitanje dobićemo i odgovor i objašnjenje. Valja poneti malo papira i plajvaz, svaka reč je dragocena pa da se zapiše.Valjda će se pojaviti neko izdanje sabranih dela. Biće tu i ponovaca ko ja, osim ako ne usfali mesta pa ću ga rado ustupiti, već sam jedno pitanje smislio, lako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 24, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da će jedno veče biti malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Maj 24, 2010 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pa vala kako je bilo dobro u Zrenjaninu, rado bi se vratio i u I razred. Svo izlaganje je bilo jasno bez potrebe za zapitkivanje osim mog za skuter. Naravno, bilo bi daleko celishodnije da se nastava podeli u segmente pa malo propita uz neku ocenicu, onda praktično pokazivanje i tako nekoliko dana, al to je onda školica. Gledao sam date linkove sa prošlog kursa, "Keith Code Twist of the Wrist" to je prava stvar, pista, predavanje, vežba...E kad bi to bilo kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 24, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan E kad bi to bilo kod nas. Ja se nadam da ce biti, radim na tome vec duze vrijeme, polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Maj 24, 2010 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, sjajno, vest za naslovnu. Upisujem se unapred na neviđeno. Ako bude škole svaka čast. Nema razloga da ne bude. Učionica predpostavljam da nije problem, jedino možda poligon al je i to dovoljno parče betona ko Zr-u. Ajd, za trkaću obuku treba malo prostora al za nas početnike i duduke je dovoljan običan parking a ko hoće više ima ono na Adi Huji. Da, još ne nađo dobrovoljca da me poduči obaranju da ne crevarim po krivinama baš. Ako mogu da pomognem, makar da skupljam golf čunjeve, tu sam. E baš si me obradovao. Imaš piće za muštuluk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...