Evil_Zo 9 Napisano Maj 27, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Narode, samo se opustite Poligon je najvise pokaznog tipa, cisto da dobijete smjernice za dalje vjezbanje i da vam se kaze na licu mjesta da li ste dobro ukapirali ili ne. Mnogo vazniji dio je ovaj u petak, naostrite mozgove, ima masa materije da se obradi i prodje... P.S. Ko bude slusao, nema sansi da omasti asfalt koliko god se trudio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 27, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan A sme li da se snima? Ja đak ponavljač ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Maj 27, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da se trema javlja kako se bliži susret. Ja sam bio u prošlom kursu sa kineskim skuterom. Svi smo nosili svu redovnu opremu što smo imali, ja plus žuti prsluk koga nosim uvek na motoru. Sad se spremam da kupim još opreme i uvek ću je nositi svuda. Prema tome bez ikakvog blama kad je bezbednost u pitanju a tim pre što se čovek u opremi oseća mnogo sigurnije i opuštenije što znači da će više i lakše da nauči. Evil_Zo nas je sve pohvalio unapredivši nas u sportske vozače. Ja nisam znao da vozim motor posle pređenih preko 5 hiljada i tek zahvaljujući školi sam stekao pravilno znanje. Nisam znao ni šta je kanterstiring, ni dal da kočim i zadnjom nit koliko mogu da zakočim. Tad sam prvi put zakočio da mi se odigo zadnji točak u vazduh. Svi smo imali šta da naučimo i niko se nije ni okliznuo tako da nema govora o lizanju asfalta, osim ako se ne prospe gulaš. Ja sam verovatno najstariji polaznik i kad sam po svim aspektima prezadovoljan biće sigurno svi ostali. Kako reče Laza, mozak da se pripremi al i papir i olovka za nas a za njega kreda i sunđer. Ma ima i on papir, papir, papir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam dobio odgovor na majl sa prijavom za kurs bezbedne vožnje !! Šta sad ?? Da li smem da prisustvujem ili čekam sledeće održavanje ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 27, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ma, izgleda da niko nije dobio mejl.. valjda nije bilo podeseno automatsko odgovaranje... tako da- mi ce se vadimo na to: Pa, mi smo miiiislili da je cutanje znak odobravanja- tako je kod nas! ;D Salu na stranu, verujem da je sve ok... Dok neko ne kaze suprotno- tako je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Scuboooooo!!!!!!!!!!!!! Oće li biti konačan spisak za sutra....Zanima me jesam li upao iznad crte..???.Da spremam knjige za školu ili da čekam sledeći semestar ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Maj 27, 2010 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Drugari (i drugarice), svi ste primljeni na kurs. Malo cemo se mozda gurati, ali svi ce sve cuti... Dakle, da ponovim - sutra od 19h se vidimo u auto skoli Vir, na Novom Beogradu, Jurija Gagarina 235. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da iskoristim last minute ponudu da se prijavim za male pare Ako ne bude mesta neću da se ljutim. 1. đunta 2. BrmBrm 3. Zoltan 4. Alexa 5. Tamanitu 6. tomerc 7. Nadalina 8. KIKA-viktorija 9. RS 10. Davidoff 11. HornY 12. Mariner 13. Ranko 14. KingBG 15. IvanS 16. Dejan Milivojevic - dexy 17. Boban Sremcevic - jobefett 18. ssnupi 19. shoe 20. nolezmaj 21. pirate 22. scipio 23. Pedja 24. Boki.64 25. B2man 26. 3OPAH 27. Shipaq 28. Ledu77 29. Dragan66,naravno ako ima mesta... 30. Kivuz 31. Boqy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 28, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Drugari (i drugarice), svi ste primljeni na kurs. Malo cemo se mozda gurati, ali svi ce sve cuti... Dakle, da ponovim - sutra od 19h se vidimo u auto skoli Vir, na Novom Beogradu, Jurija Gagarina 235. Ja tu ne bi ništa diro ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Maj 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Scubo, da ponesu neke hoklice za svaki slučaj, biće gužve? Šalu na stranu, veoma mi je drago da ste shvatili da naše znanje u vožnji motora uvek može da se unapredi i da saveti iskusnih zlata vrede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Maj 28, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Baš vam zavidim, al' kad mi malo daleko da vučem hoklicu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Baš vam zavidim, al' kad mi malo daleko da vučem hoklicu ;D Samo ti dodji - ponijecu je ja za tebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Maj 28, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ja onda moram dve. Vidimo se večeraske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Maj 28, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Zafaljivam se, samo vi tamo pazite na času, nemoj kod propitivanja da se brukate, prepisujete na kontrolonom...! ;D Uživajte, vidimo se nekom drugom prilikom! Pozdrav za sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 28, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Teorijska nastava ostaje u terminu od 19.00-23.00 u AŠ VIR blok 45? Da znam da tražim izlaznicu od Sqwo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 28, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Sta da vam kazem, slusajte Lazu, ima covek puno pametnih stvari da kaze i objasni, a ako ipak bude i neki kotlic, javljajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Idem da sacekam drugare pa u skolicu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čekamo utiske sa teorijskog dela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 28, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan 25 motora i tridesetak ljudi. Jes bilo tesno al je bilo i mnogo dobro. Nastavljamo u najskorije vreme. Vidimo se u nedelju na poligonu (tacnije na Bogosloviji u 10) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 28, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Utisci sa teorijskog dela: :-X Ha- dzabe ste cekali.... ;D ;D ;D Salu na stranu, svaka cast Lazi! Vidimo se u nedelju, drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan thumbz up ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam usao u kucu sa kursa. Malo je duze trajao, ali vrijedi " sve pare" ;D Najveca vrijednost pored znanja: otvorena komunikacija u pozitivnoj atmosferi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale Organizaciji! Hvala Evilzoeu, Pablu, Đunti Vrlo zanimljivo i korisno. Prolete vreme od 19 do 00:15! Idemo dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Maj 28, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Posle Zrenjaninskog kursa bio sam preoduševljen toliko da sam mislio da to ne može da se ponovi. Na sreću, prevario sam se. Iako se većina izlaganja ponovila a ja naučio da ih primenjujem u praksi, (da teram motor a ne on mene), predavanje trajalo skoro duplo duže do sitnih sati, sedevši po troje u klupi, slušao sam predavanja ko da ih nikad nisam čuo. Sve je bilo toliko zanimljivo i neponovljivo da nismo dozvolili Lazi da pravi pauzu. Svaki sledeći kurs ću slušati sve dok me ne izbace zbog prekomernog ponavljanja. Na žalost, opet su izostali oni kojima je najpotrebnije i koji najmanje znaju, mladež i mopedovaci. Oni koji nisu bili nisu ni svesni šta su propustili ali biće još prilike po obećanju predavača. Sledeći put vodim i suprugu da ne pita gde sam do 1 iza ponoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Maj 28, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale Organizaciji! Hvala Evilzoeu, Pablu, Đunti Vrlo zanimljivo i korisno. Prolete vreme od 19 do 00:15! Idemo dalje! Omaškom si preskočio Dr Baneta, Arakisa, Scubu i naravno Jasminka bez koga bi sedeli u parku. Ja nisam bitan al mi je drago da sam iniciro svojim pisanjem tvoj dolazak i lep susret posle 10 godina. Sad Vi i ti doprinesite svojim ocenama da se poveća interesovanje za bezbedno i pravilno voženje motorcikla, da ne ispadne da sam ja naručen marketing. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...