R.I.P. 39 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja se ne bih igrao da me vrate sa grane ipak ja nosim pasoš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan To vazi samo za Rumune posto im je LK veoma jak dokument. Ali to sa 5 dana neznam, moja baka dosla pre 2 meseca na LK i evo je jos tu tek na 3 meseca mora da izadje iz zemlje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan Mi išli u Turn Severin na moto skup za vikend, obavezni PASOŠI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 9, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan BIlo je u Turn Severinu 4-5 motora iz Požarevcu i nisu nešto oduševljeni skupom. Šta vi kažete, kako je bilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano Jun 9, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan Nama je bilo EXTRA!!! Bilo je nas petnaestoro otprilike iz Kladova, šestoro iz Negotina, njih trojica iz D.Milanovca(oni su sa išli kolima)!! Krenuli u subotu iz Kladova po dogovoru. Super društvo, dobro zezanje, lepo dočekani!! Da, došlo je par motora iz Požarevca i par motora iz Milanovca popodne, kratko se zadržali i pošli!! Zašto? Ne znam!! U principu su se o toku dana nama u kampu priključili trojica njih iz Zaječara i čovek iz Bora!! Sve u svemu, sa kim god sam ja porazgovarao od momaka, svima je bilo OK!! Ovo je deo ekipe u nedelju ujutru u po povratku, u Kladovu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano Jun 9, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan Nije uspela slika malopre!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...