quasaar 1027 Napisano Maj 13, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Gde u Srbiji moze da se nabavi Dainese oprema? Interesuju me cizme Dainese Virunga ili mozda Visoke (koje treba da se pojave uskoro) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a nisi mogao da se setish proshle nedelje dok nisam bacio flajere sa sajma.. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d e j a n 6 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi ovde da ima i da moze da se naruci ono sto nema. http://www.mass.rs pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Dainese radi Mass Company www.mass.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan I vec imaju Visoke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17369 Napisano Maj 13, 2010 Integrisan, 8327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto su ljudi vec naveli - Dainese radi Mass. Na zalost, cene su relativno nerazumne, a svakako dosta visoke. Ukoliko budes u prilici (posto znam da dosta putujes), u okruzenju je najpovoljnija nabavka Dainese opreme u Dainese outlet-u Kozine (Slovenija). Mada, tu nemaju poslednju liniju modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan По питању цена се потпуно слажем са Северианом... Управо Вирунга модел сам тражио, био им је, а где друго до на царини и треба сваки дан да стигну... "Да ли можете да ми кажете колико ће да коштају?" "Не знам стварно... Ако си видео на интернету колико су, додај на то 18 посто и то ће отприлике бити цена..." Али зато сам за 50 евра јефтиније него што су у Италији купио ове рукавице: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sjajne rukavice, ja ih trazio svojevremeno kod njih ali ih nije bilo pa sam uzeo drugu alternativu. Koliko sam ja uporedjivao cene, nisu mnogo skuplji od Italije (nekih 10% do 15% otprilike) e sad da li sam ja tezak chovek ili ne ali to shto se meni dopadne nikada nije na snizenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...