Jump to content

Moto Zajednica

Night of the JUMPs u Beogradu - 12. maj!

Recommended Posts

Guest gordanmg
Jel ima neko slike' date=' video, audio ili bilo koj drugi format..samo da vidimo i mi koji nismomogli da idemo :D:D:D[/quote']

SUTRA PRE PODNE IMA MATINE OD 10 DO 12 KO NIJE GLEDAO VECERAS

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest gordanmg
Jel ima neko slike' date=' video, audio ili bilo koj drugi format..samo da vidimo i mi koji nismomogli da idemo :D:D:D[/quote']

SUTRA PRE PODNE IMA MATINE OD 10 DO 12 KO NIJE GLEDAO VECERAS

uh, zaboravio sam da kazem malosutra

:innocent: :innocent: :innocent: :innocent: :innocent: :innocent: :innocent:

• U prolazu, 12 postova

Svako ko nije bio isuvise je glupo komentarisati sta je propustio!!! Dogadjaj je bio svetski...verovatno nesto najjace sto se desavalo u nasoj zemlji poslednjih par godina!!! Arena, vozaci,atmosfera...sve je toliko dobro bilo da nisam imao uopste osecaj da sam u Beogradu!!! Gomila slika ima na nasem forumu www.x3mgym.com/forum ali mislim da ce ih tek biti jer je glavni moderator sa naseg sajta bio oficijalni fotograf cele veceri!!!

P.S.Bilo je oko 10000 ljudi sto je neverovatno za dogadjaja ove vrste...sta ce tek biti sledece godine!!!

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
P.S.Bilo je oko 10000 ljudi sto je neverovatno za dogadjaja ove vrste...sta ce tek biti sledece godine!!!
Tako nekako! Jako sam prijatno iznenadjen' date=' taènije, [b']ODUŠEVLJEN[/b] onim od sinoæ!!! :kul: :kul:

Guest Beli

Ko je ovo propustio,momentalno treba da skoci s mosta u 'ladnu Savu!

Moram da priznam da sam i ja bio dosta skeptican,jer na TV-u ne izgleda ni izbliza kao uzivo,ovo je nesto najbolje sto sam IKAD video!

Guest farbach
i mene intresuje kako je bilo????

ja sam bio sprechen' date=' ali mislim da nisam mnogo propustio :D[/quote']

Propustio si sve. Nijedan moto, a kogu reci sem par koncerata ni dogadjaj druge vrste me nije toliko pomerio. Svaka cast trkacima , ali ako je ono sinoc bilo na 10, moto trka je 7, a moto susret 2. Neverovatno. Nije mi cudno kako to izvede, nego kako mu padne na pamet da pokusa. Obzirom da prosecan srpski motorista s naporom vezuje pertle u stojecem polozaju ono sinoc je bio program iz druge dimenzije. Jos jednom svaka cast i hvala sto sam mogao da vidim tako nesto.

• In memoriam, 884 postova

Evo kratki izvestaj sa moje strane:

Prvo, dogadjaj je bio izuzetan, u svakom smislu. BG Arena je konacno dokazala svoju mulifunkcionalnost, i nadam se da ce i ubuduce da se koristi za ovakve dogadjaje.

Drugo, cela stvar je NEUPOREDIVO "JACA" nego na TVu. Gledao sam dosta puta sve to na Eurosportu i drugim kanalima, ali uzivo... JEBOTE! Ljudi voze za medalju, i tek uzivo skapirate koja doza hrabrosti, vestine, koncentracije i vezbe je neophodna da bi se sve to izvelo bez ijedne greske...

Trece, lepo je sto smo se (gotovo) svi skupili odnosno nasli, uglavnom sa svega par poziva telefonima. Bili su tu (izvinjavam se svima koje slucajno preskocim): Endurac, SpaVe, Dirrty, Mikka sa sinom, Mina, Evil Zo, Ceh i Helena, Djura, Smajser i Tanja, Bender 75, Dr.Chala i Xenija, Franz i Iva, Cure, i moja malenkost... slikali smo se, pa ko vec ima slike neka okaci...

Konacno, iskreno se nadam da ce ovaj i slicni dogadjaji koji se planiraju i najavljuju doprineti popularizaciji moto sporta kao i voznje motora uopste - sjajan potez beogradske Arene odnosno njene uprave.

Samo da dodam: sama hala svojim enterijerom, grandioznoscu i tehnickom opremom prilicno je doprinela da sve izgleda svetski kako je izgledalo

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Kao i obièno , posle ovog sa šajkaèom ispred mene se nema šta dodati... :D

Ja sam bio potpuno zavaljen u stolicu sve vreme, razrogaèenih oèiju i ruku non stop u vazduhu, aplaudirajuæi momcima, utisak na TV nije ni bliz, ali zaista ni blizu onoga uživo u Areni sinoæ.

Drugo, prijatno sam bio iznenadjen, opštom kulturom, što Èeh reèe, bajkeri fini ljudi :wink: , ostavljalo se sve oko stubova ispred arene što nije moglo u djubre da stane, niko se nije drao, vrištao, turirao, a valjda su naši RRraššši provalili da ovo nije dogadjaj za njih...jer ovi skakaèi od sinoæ ustvari nemaju pojma sa vožnjom i prave budale od sebe :wink: :twisted:

Extra je bila i naša ekipa, pozdrav Mikkinom sinu, aslike postavljam èim nadjem prokleti kabal od kamere.

Mikkooooo, turi slike ne spppaavvvaaj!!!

PS Posle smo se skupili na Klopi u Yemunu, i video sam Dragog prijatelja Dexxtera kako kolje najveèu palaèinku koju sam ikad video. EE to je muškarac , a ne oni fiæfiriæi na motokultivatorima što jure mušice po Areni :D

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

FE-NO-ME-NA-LNO !!!

Sto rece Andrej, uzivo je nevjerovatno i prosto neuporedivo sa prikazom na TV-u.

Najjaci utisak od svega mi je to sto ovi ljudi, dok sve to rade, izgledaju nevjerovatno opusteni i kada ih gledate sve vam to izgleda tako lako i prirodno - e to je znak da su mnogo dobri u svom poslu! Fenomenalni! :kul:

• U prolazu, 50 postova

Kako opisati osecaj koji te tera da se non stop jezis!!! Prvih pet sest skokova mislim i da nisam uopste disao :shock: ! Gledao sam vise puta na Eurosportu ali uzivo :shock: :shock: :shock: Ljudi ko nije bio propustio je najjacu stvar ove godine koja je u veze sa motorima. Kakvo je ne interesovanje vladalo na forumu mislio sam da ce biti hiljadu do dve hiljade ljudi, kad ono tamo :shock: i staro i mlado, i musko i zensko!

Za momke koji su sinoc vozili nemam reci! Svaka cast! kao i za Arenu za organizaciju! Ocena cista desetka! Bravo!

Evo par slika mada je nemoguce preneti onaj osecaj putem fotografija:

EljkN_p1020308ov3.jpg

404.jpg

404.jpg

404.jpg

404.jpg

404.jpg

404.jpg

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer

Dogaðaj za pamæenje! :D

Endurac reèe da æe napaljeni bajkeri da divljaju posle takmièenja u areni. Nije bio u pravu on veæ ja koji sam rekao da æemo da se "pokrijemo ušima" kad vidimo kako momci voze i kako se kontrolišu najluðe cvaje na svetu... :roll:

Guest diRRty

Da ekstra jos uvek sam van sebe, ali ono sto je farbach rekao , sam pokusaj da se tako nesto izvede me dovodi do ludila.U principu mi je jasno da drugi , treci i svaki sledeci put sve vise postaje rutina, ali za prvi put je potrebna ogromna doza pozitivnog ludila koje ovi momci definitvno imaju na pretek.

Definitvno Beograd je juce delovao 3 sata ka Las Vegas

• Zainteresovan, 554 postova

Ja nisam hteo da odem ...misljenja sam da je to manifestacija vasarskog tipa sa sve spikerom koji se dere "...OOOOOOOOOOOHoooooHOOOOOOOOO..." Cenim te skakace ali slicna stvar se moze videti na motokros trkama za manje para u lepsem ambijentu sa vise ucesnika koji su dosta mladji od ovih sinoc u areni.

Vase odusevljenje me je nateralo da ipak zazalim zbog svoje odluke ](*,)

Guest diRRty
Ja nisam hteo da odem ...misljenja sam da je to manifestacija vasarskog tipa sa sve spikerom koji se dere "...OOOOOOOOOOOHoooooHOOOOOOOOO..." Cenim te skakace ali slicna stvar se moze videti na motokros trkama za manje para u lepsem ambijentu sa vise ucesnika koji su dosta mladji od ovih sinoc u areni.

Vase odusevljenje me je nateralo da ipak zazalim zbog svoje odluke ](*' date=')[/quote']

U velikoj si gresci , daleko je to od vasara.Vredelo je svaku paru pa i vise.Budi siguran da si puno propustio, ako nista ono da vidis kako izgleda jedan vrhunski motor i da cujes kako radi.Krv se ledi u zilama prijatelju moj.

A sto se tice motokrosa, pa ti momci su svi odatle i ponikli

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Evo da i ja dodam malo...

Opšti utisak sjajan, s obzirom da je prvi dogaðaj te vrste kod nas. Jedina zamerka je blago monoton repertoar skokova.

• Drug član, 2754 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM
Evo da i ja dodam malo...

Opšti utisak sjajan' date=' s obzirom da je prvi dogaðaj te vrste kod nas. Jedina zamerka je blago monoton repertoar skokova.[/quote']

:shock: Monoton repertoar skokova... Jak si.

• U prolazu, 12 postova

Dobismo na www.x3mgym.com/forum i zvanicne rezultate (takodje jos fotki) pa da to podelim sa vama (koga interesuje i zvanicni poredak na Svetskom kupu do sada posle 6 trka)! 8)

P.S.ZOZON...zao mi je sto si takvog misljenja!!! Isto tako su razmisljali i neki moji prijatelji koji iz nekog njima znanog principa nisu hteli da se odvoje od 20 evra za karte...ali sada najblaze receno placu! :wink:

Results Final NIGHT of the JUMPs – Final

6th Contest FIM Freestyle MX World Championships

Belgrade,12th May 2007

1. Ailo Gaup NOR NMF Honda 333 Points

2. Romain Izzo FRA FFM Yamaha 325 Points

3. Remi Bizouard FRA FFM Yamaha 302 Points

4. Libor Podmol CZE ACCR Suzuki 295 Points

5. Oystein Kjorstad NOR NMF KTM 281 Points

6. Fabian Bauersachs GER DMSB Kawasaki 256 Points

FIM Freestyle MX World Championships

Final Ranking (after 6 contests)

1. Ailo Gaup NOR NMF Honda 93 Points

2. Remi Bizouard FRA FFM Yamaha 87 Points

3. Libor Podmol CZE ACCR Suzuki 78 Points

4. Romain Izzo FRA FFM Honda 76 Points

5. Mat Rebeaud SUI FMS KTM 58 Points

6. Fabian Bauersachs GER DMSB Kawasaki 52 Points

7. Lukas Weis GER DMSB Suzuki 44 Points

8. Oystein Kjorstad NOR NMF KTM 41 Points

9. Fredrik Johansson SWE SVEMO Suzuki 39 Points

10. Mike Mason USA DMSB Honda 38 Points

11. Sebastian Wolter GER DMSB Suzuki 29 Points

12. Bart Oglaza POL PZM Suzuki 28 Points

13. Jimmy Verburgh BEL DMSB KTM 22 Points

14. Adam Jones USA DMSB Honda 21 Points

15. Kevin Burcklen FRA FFM Suzuki 16 Points

16. Martin Koren CZE ACCR Kawasaki 10 Points

17. Massimo Bianconcini ITA DMSB Honda 8 Points

18. Freddy Peters GER DMSB Yamaha 7 Points

• Zainteresovan, 554 postova
ako nista ono da vidis kako izgleda jedan vrhunski motor i da cujes kako radi.Krv se ledi u zilama

Ako su cvaje onda verujem, sam zvuk je uzivanje za sebe

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja