andjelo 246 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo na mobilu interesantnih modela Quad-ova za male pare cene se krecu od 2200 evra pa nagore zavisi od opreme na svaki prilikom izvoza ima Mwst povracaj poreza evo nekih modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ne isplati se nesto ovako praviti kad gotovo i novo imas bez dodatnih radova i cimanja oko delova......................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 12, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Veoma zanimljivo... Nemoguce da su tako jeftini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Moguce,pogledaj po netu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi se barem naginjali u krivini, onda bi imalo nekog smisla, ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 13, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovo "dja..... :) Pored jedno 4 motora raznih klasa, ovo bi mi verovatno bio 5... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Maj 13, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj predzadnji je :o mada ne vjerujem da su toliko jeftini, onakve feluge sa gumama su 2200 :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan hmmmmmmmm,probao i dopalo mi se! a bio je bas teski krs(varen,krpljen) a verujem da su ovi babaroge! onaj prvi mi je bassss,zapeo za oko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj predzadnji je :o mada ne vjerujem da su toliko jeftini, onakve feluge sa gumama su 2200 :-\ evo linka http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?__lp=145&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&minPrice=2000&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&categories=Quad〈=de&id=118687526&pageNumber=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan koliko kubika imaju?videla sam na slici da su neki od 250cc,ima li jachih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam negde sliku nekih sa spojlerima, cini mi se jos atraktivnijih isto kineskih... Mislim da sam negde i postavio, ali se ne secam, davno bese... Sve u svemu, veoma simpaticno izgledaju, rado bih posedovao jedan, jedino steta sto su najcesce od 250ccm, ili slabiji. Ovaj zuti sto lici na CBR je 350ccm doduse, mada mi nije toliko atraktivan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...