shoe 130 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan zeleo bih da ofarbam (ne ja vec da platim) plastiek u mat crno... zanima me da li je neko radio i da li ima iskustva kako pozitivna tako negativna. estetski sam siguran da ce biti sjajno ali prakticno ? znam da su povrsine farbane obicnim amt sprejem dosta prljaju i gule, ali se nadam da se u ozbiljnijim farbaonicama koriste bolje & kvalitetnije boje... takodje bi bilo ql ako neko radi onu gotivnu mat boju sto deluje gumenkasto.. vidjao sam po gradu na kolima... ? imam 2 bocne plastike, blatobran, prednja maska i rep (mozda i 2 hand guard-a) za Yamahu XT660X... + priprema i sta vec ide... plastiek su novije i netreba im nikakvo ekstremno sredjivanje niti gitovanje.... takodje me zanima kada bi bio prvi slobodan termin za subotu ili nedelju. moze ponuda ovde ili PP hvala u napred * Beograd i okolina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ne diraj boju vec stavi kvalitetnu foliju, to sto si vidjao na kolima je folija, posle mozes uvek da je odlepis, mozes i karbon look da probas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kaki karbon. Mat bre! Ko noć ima da bude. ;D Istom mišlju se i ja nosim, ali tek tamo na zimu možda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakv vrni karbon karbon je kul jedino kad je pravi ovako fake je smesno. Veruj mi i ja sam zeleo folije ali nece da moze.. Previse su nam oble plastike, mogu da ti okacim slike sta je covek radio ceo dan i nevredi. Crna mat ima samo ona tvrdja za kater a ona nije toliko fleksibilna. Eventualno bi mozda shljakala ona kasht folija za brendiranje kola ali ona nepostoji crna mat. Inace ima par mat kola, npr maslinasto zelena opel astra taksista je vozi i to je farba neka vojna posto su kola od preko a uz to i gumenkasta... Jedino ako me lozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ivica-064/566 566 5,decko mi je skoro farbao motor,i prezadovoljan sam,cena je oko 200-250e,sa njegovom bojom,ti mozes da je odaberes,mogu i da ti pustim slike na mail,ako hoces da vidis kako izgleda,a imalo je dosta posla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Moze folijom da se uradi samo mora da bude kvalitetna folija! Ima decko koji je uradio skuter u mat crnu folijom i ekstra je ispalo. Ako te interesuje mogu da se raspitam koliko je kvadrat, imam par njih ovde koji se bave auto grafikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da ti motor vec nije crn pa da te razumem .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ako nije problem naravno! ali naglasi da su plastike dosta oble! i meni je radio covek koji radi kola, namucio se a rezultat cvrc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan da ti motor vec nije crn pa da te razumem .... mat crno je mat crno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Fuego sa foruma je skoro farbao motor u mat crno pa njega kontaktiraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 250 eura, kako ih nije sramota da toliko traze za par plastika... meni je farban komplet motor za 120 eura... pre toga obisao sam par mesta i trazili su mi 250-300... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a ko moze da mi ovako ofarba tablicu u zuto i koliko bi to kostalo? jel ce da mi policija pise kaznu zbog toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan daj barem korisan podatak gde je to za 120... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zovu se 3m, nalaze se na belim vodama, kod terena zarkova (fudbalski teren) nemam tel. blizu mi pa uvek odem tamo kad mi nesto treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se zove prava informacija,a ne ono kao,znam dobrog majstora ali je cena : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan zovu se 3m, nalaze se na belim vodama, kod terena zarkova (fudbalski teren) nemam tel. blizu mi pa uvek odem tamo kad mi nesto treba Jel bi mogao bilo koji podatak da napises o njima, kako da ih nadjemo - ime, radnja, majstor, broj, sajt, adresa, stagod? Fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako mat.Slika je malo loša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan e bash tako mat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan mat ftw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam napisao sve ime - 3m lokacija - bele vode kod terena zarkova, svaki taksista u blizini ce znati kako da te uputi tel i sajt - nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Maj 12, 2010 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja hteo da farbam svoj i da stavim mat lak, ali me majstor u poslednjem trenutku odgovorio. Lomio sam se 2 meseca sta da radim. Posle mi on kaze da ce mi to biti lepo samo tad kad ga ofarbam. Muke cu imati da to bude cisto i lepo kao novo sto je bilo. Posle i sam uzmem i pogledam svoju mat crnu kacigu koju glancam svaki cas i opet izgleda sarena :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan (3M Srbija); http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/sr_RS/World/Wide/ Ok, a tamo kad se dodje, koga da trazimo? Znas li ime tog majstora koji ti je radio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan mene je farbanje plastika na zxr ispalo 400e a vi se nesto zalite na cijene ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Marko farbach farba motore za 100eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Maj 12, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan a drugari... ako je motor vec mat crn ( saobracajna to zove crna 20 ) jel treba nesto da se administrativno doradjuje ako se motor ofarba u crnu metalik ? mislim... nismo mi zene pa sad da ga teramo ciklama, oker bela, pistaci zelena i te munje... crno je crno ! bas me zanima ovo jer bih ja iz mat u metalik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...