boki94 2 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan hteo bi da uzmem sachs x road, ali bio sam u prodavnici i kazu da firma koja ih je uvozila je prestala da postoji i daju bez garancije jer nema delova sad jel to istina?? i gde bi mogli da se nabave delovi za njega?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5313 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1922 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije prestala da postoji, bar sam ja juce bio kod njih, preuzeo motor sa 1. redovnog servisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan kmh trade?? gde si kupio motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...