d4do 138 Napisano Maj 9, 2010 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moj striko osamdesetih Uploaded with ImageShack.us I prošle sedmice http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna-hronika/poslije-sudara-i-pada-motociklistu-na-asfaltu-pregazio-automobil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je zbog tvog gubitka! Vidim da je vozio paklenu masinu kad to nije bilo tako jeftino kao danas. Bajkercina nema sta. Steta mlad je covek bio... Pamet u glavu i polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i prijateljima ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan iskreno saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Auh...Strašno! Stari bajker! A vozio je 'Z'... Saučešće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jun 16, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Moje naiskrenije saucesce druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...