Vlade 1 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh u naslovu da li neko zna gde ima da se kupi ova sprava? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
winger 15 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gold Wing 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nsam siguran sta je to? Ako znas kako se zove na Engleskom vidi na ebay-u 99.9% ces naci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Maj 8, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Merač uzdužnog i poprečnog nagiba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Maj 8, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan izvadi iz nekog lend kruzera sa otpada! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Merač uzdužnog i poprečnog nagiba. Da, ali kako je na engleskom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Maj 8, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Slope meter, pa guglaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan Ako se nevaram , ta sprava meri nagib na usponu,nizbrdici i u krivini u stepenima(koliko se motor naginje u krivini),ali iskreno neznam cemu bi to i sluzilo jednom vozacu motocikla.Vidjao sam nesto slicno u prodavnicama auto deleva.Uglavnom se koristi u terenskim vozilima,ima istu funkciju kao i ta tvoja sprava sa slike,ali ne izgleda tako vec su to neke 2 kugle koje plivaju u nekoj tecnosti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7420 Napisano Maj 8, 2010 Drug član, 3119 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan I tako, gledam koliko mogu da oborim motor po instrumentu, a ono, baba sa sirom na sred krivine prelazi put... Zanimljivo bi bilo da podatke o voznji, ubrzanju, nagibu i svemu relevantnom za voznju, belezi, poput telemetrije, a onda, upareno sa nekim GPS uredjajem, ili detaljnom mapom, natenane da se pregleda kod kuce. Nekada smo skidali sve zivo sa motora da bi bio laksi, a danas ljudi samo trpaju kojesta na njih... Svako ima svoj ukus, ne zamerite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 8, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan inclinometer. neko to radi sa iphone-om Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 8, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan inclinometer. neko to radi sa iphone-om gujo onaj ko vozi praistorijsku afriku ne nosi novi fancy iphone jednostavno ne idu zajedno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Maj 8, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to kupio prosle god.u gang landu u juznom bul.,ai vidjao sam na bubanj potoku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to kupio prosle god.u gang landu u juznom bul.,ai vidjao sam na bubanj potoku Hvala Zile Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Maj 8, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to kupio prosle god.u gang landu u juznom bul.,ai vidjao sam na bubanj potoku Da to sam zaboravio ja sam ovo stavio u terenca,i veruj mi pogledao sam u to par puta kad sam ga kupio,skinu sam ga posle par meseci jel nicemu ne vredi,bar meni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Maj 10, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan I tako, gledam koliko mogu da oborim motor po instrumentu, a ono, baba sa sirom na sred krivine prelazi put... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je ovo potpuno suvisna sprava - valjalo bi u gu`jci razviti ovaj instrument kako ne bi bespotrebno rasipali paznju tokom voznje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...