Šarba 1048 Napisano Maj 8, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Naime prodajem MTECH koznu jaknu sa zimskom postavom! Extra model cini mi se noviji. Placena 28.550 din. Nosio sam je ukupno 2 meseca. Mirise na novo Ima protektore na podlaktici i ramenima, mogucnost postavljanja i na ledja. Jakna je vrhunskog kvaliteta ali stvarno. Velicina je M. Kad sam je kupovao mislio sam da uzmem L ali nekako je visila ;( Visok sam 189cm, imam 93kg pa vi izracunajte Prodajem je iskljucivo iz razloga sto sam kupio nov motor i uz nov motor ide i nova enduro jakna :D Ne ide mi kozna jakna na Stroma Inace sam bio presrecan kad sam kupio jaknu Cena je prava sitnica za ovakvu jaknu 20.000 dinara! 0642982371 Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Maj 8, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan probaa istu u ml-u, dobra jakna !!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 9, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan probaa istu u ml-u, dobra jakna !!!!!!! Hoces da kupis od mene? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 929 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan probaa istu u ml-u, dobra jakna !!!!!!! Hoces da kupis od mene? Ne, hoce da proba. ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 12, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena za skoro novu MTECH jaknu 19.000 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Maj 12, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan hvala, imam suomy u rangu...a sad ce pasti i astars ili rs taichi ;D ali jakna je za preporuku, pogootvu sa vise vozace, lepo leze protektori!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 13, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Jaknu cu odneti kod Grade u Ruzveltovu ulicu pa ako neko zeli da je proba pravac Grada Cena 18.000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 14, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...