boodala 2 Napisano Maj 8, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Velika mala kod Gornje Donje Motocikl: Dzamaha FZR600R [Ulicni Borac] Prijavi odgovor kao problematičan e, ovako... da li moze na yamahu fzr 600r da se ugradi zadnja viljuska od r1? Covek mi nudi zadnju viljusku, amortizer i dve osovine za 400e, da li to vredi toliko? da li se isplati raditi to? on prodaje to zasebno, da li mogu iskoristiti moj amortizer? stavio bih sto siru felnu (gumu) pozadi )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od yamahe r6 zadnju viljusku kompletnu sa tockom,diskom,osovinom,amortizerom,kocionim klestima 180e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boodala 2 Napisano Maj 8, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Velika mala kod Gornje Donje Motocikl: Dzamaha FZR600R [Ulicni Borac] Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan obozavam Havarisanog ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boodala 2 Napisano Maj 9, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Velika mala kod Gornje Donje Motocikl: Dzamaha FZR600R [Ulicni Borac] Prijavi odgovor kao problematičan khm... sha to treba da znaci, da sam se primio, m? ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj razmak između osovina viljuške i zadnjeg točka. za R6 ne znam ali mislim da bi od R1 bila duža pa verovatno nekih 10-ak cm (slobodna procena) jer je kod novijih motora menjač namešten drugačije nego kod motocikala starije generacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan khm... sha to treba da znaci, da sam se primio, m? ??? ;D Ne, nego da Havarisani ima sve i svasta i to po extra povoljnim cenama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...