Dexterr 1969 Napisano April 5, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan U!Bod u gostima ! :mrgreen: :twisted: Deeeeeeeeeeex sram te bilo menjash moj post !!! :mrgreen: Ali idemo i mi u goste pa tjemo da skupimo bodove !!! :finga: JAOJ ako ih ti budeš skupljala :oops: ..... :oops: raèunaju nam se u minus :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 5, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan U!Bod u gostima ! :mrgreen: :twisted: Deeeeeeeeeeex sram te bilo menjash moj post !!! :mrgreen: Ali idemo i mi u goste pa tjemo da skupimo bodove !!! :finga: JAOJ ako ih ti budeš skupljala :oops: ..... :oops: raèunaju nam se u minus :oops: :evil: :evil: Videtjemo ! :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 5, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan U!Bod u gostima ! :mrgreen: :twisted: kakve rijeci,buduci otac jedne bebe.................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 5, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan U!Bod u gostima ! :mrgreen: :twisted: kakve rijeci' date='buduci otac jedne bebe..................[/quote'] Sram da te bude Dex ! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 5, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan U!Bod u gostima ! :mrgreen: :twisted: kakve rijeci' date='buduci otac jedne bebe..................[/quote'] Sram da te ubode Dex ! :mrgreen: i onda sam ja... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 5, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan U!Bod u gostima ! :mrgreen: :twisted: kakve rijeci' date='buduci otac jedne bebe..................[/quote'] Sram da te ubode Dex ! :mrgreen: i onda sam ja... :cry: Aaaaaaaaaaaaaaaaaa :bokser: :bokser: :bokser: Deeeex :bos: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...