misko_kolo 1297 Napisano Maj 8, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Možda nećeš ovog proleća i možda ne taj motor ali nije ni "šaka dana ni torba godina". Biće i dana i motora za nove vožnje. Želim ti što brži oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan drzi se druze.zelim ti brz oporavak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 8, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Nikola ovaj sa jugom ladno moj prvi komsija,ako se preziva Perisic to je on,jer je i on bas taj dan izlupo juga(nije ni cudo jer je vozac za"medalju"). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 8, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan E Nikola druze drz se zarasce noga! Bice motora! Vazno je da si ti ziv a sve ostalo se popravlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Maj 8, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan Nikola ovaj sa jugom ladno moj prvi komsija,ako se preziva Perisic to je on,jer je i on bas taj dan izlupo juga(nije ni cudo jer je vozac za"medalju"). jeste brate to je taj bio je i pijan jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2537 Napisano Maj 8, 2010 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan drzi se druze zelim ti brz oporavak bash lepog srada imas,al da se to srediti ... skoro sami ja imao pad sa srada al imao sam srece... uhh kad vidim te sipke najezim se :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Maj 8, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ma necu ga popraviti prodacu ga ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Maj 8, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan ziv ti nama bio jos sto godina,jbes i motor i juga a to sto neces da vozis motor...ha ha...koga lazes,roditelje ili zenu...ccc...poz i brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Maj 8, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ma necu kad budem imao40 god kupujem nekog opasnog da se sminkerisem exexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8441 Napisano Maj 8, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3183 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan sta da kazem na sve ovo ... brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak ti želim a od motora nemoj odustajat(mislim od vožnje) ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Maj 8, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan hocu brale sledeci put necu mozda imati ovoliko srece da lepo prodjem kao sad tako da ne znam sta da kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Opreznost je majka svih nas... Takve stvari moras da predvidjas, ili stvarno batali voznju motora, bolje ce biti tek za par decenija, sto se tice kulture saobracaja, a i generalno drustva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 10, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Au,pa dobro su polupana oba prevoza a da je taj vozio juga 30km/h uspeo bi da stane i ne bi onoliko polupao auto.Bio je to zesci udarac. Brz oporavak,sto pre fudbal da zaigras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 11, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak ti zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko lajkovac 0 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Doci cu ti ovih dana u posetu,pa da cujem iz tvojih usta da neces vise da vozis motor! Ti nas malo....! Salim se druze moj,brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Maj 12, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brz oporavak, nije uopste naivno bilo. Barem po slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1448 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 937 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak! Tog pajsera oderi sto vise mozes, nadam se da su naveli da je bio pijan? Duzni su koliko znam da to odmah na licu mesta provere. Sto se tice voznje, od vise ljudi sam cuo kako nisu hteli da voze posle saobracajke, mada ih je to uglavnom posle par meseci prolazilo . Ali u svakom slucaju kako ti mislis da treba, tako ti je najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Maj 17, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan taman sam bio izasao kuci al evo opet me vratise u va u bolnicu osteceni mi neki krvni sudovi jbga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filozof 11 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Чачак/Београд Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Strašno... Nadam se da ćeš bit ok, baš mi je žao.. Brz oporavak ti želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jun 1, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jun 23, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan sutra opet imam operaciju noge vade mi fiksator i stavljaju neke plocice tako da idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 23, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Drz` se Nikola, bice to sve dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Novembar 20, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan i posle sedam meseci i dalje na stakama strasno al idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...