Bogda 36 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno! Mene su danas 3 puta isekli u 20ak km gradske voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan imao sam udes...vozio glavnom ulicom i auto iz sporedne pravo u mene...on je kriv...stopalo polomljeno,prsti uganuti lice razderano...motor u MUPu Jet kaciga ili bez kacige? Napisi temu ako te ne mrzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Skols u Staroj...kod suda... napisao sam temu u MOTORISTI NA DRUMU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gilespie 3 Napisano Jun 20, 2012 U prolazu, 34 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje povodom ovog skutercica... Burazer ga je kupio, ali ne zna koliko treba da duva gume, tj do koliko bari. Da li ima neko neki info? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 20, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan dzabe gume kad nece sa tim skuterom da predje ni 50km a vec ce nesto da mu crkne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2033 Napisano Jun 23, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan dzabe gume kad nece sa tim skuterom da predje ni 50km a vec ce nesto da mu crkne! Nije obavezno da se bilo sta napise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...