bigbad86 825 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put se dobro informisi kad vec imas ovaj forum kad budes kupovao sledeci skuter! Imam osecaj da ce te jahati kao i Klincezu ako se ne postavis cvrsto u startu. NISTA NE KUPUJ U GARANCIJI JE. MENJAJ KARBOVE MAKAR 3 NA DAN TO JE U GARANCIJI!!!!! I sto si kupovao to GO*NO kad si mogao da vidis da su prevaranti?? Idi tamo i pripreti inspekcijom! U stvari... Dobro procitaj Klincezinu temu tu ti vec sve pise kako i sta! Bolje tudja skola nego svoja :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan vidi,nazovi to manjkom inteligencije,ali ja ne znam niti kome niti kako da se obratim... kako ja da sprecim da me jasu kao magarca? sta da radim sad kad sam vec narucio karburator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan vidi,nazovi to manjkom inteligencije,ali ja ne znam niti kome niti kako da se obratim... kako ja da sprecim da me jasu kao magarca? sta da radim sad kad sam vec narucio karburator? Nazovi ih i reci da si citao zakon i da neces karburator jer si upravo saznao da je tvoje PRAVO da ti otklone kvar o njihovom trosku. Zato sto je to FABRICKA GRESKA. Papan si ako platis dodatno. i ozboljno ti kazem PROCITAJ KLINCEZINU TEMU SAD ODMAH! I procitaj je celu! Videces sta ce da ti rade sve ako se sad opustis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan pazi ovo... kad sam kupio motor servis nije radjen vise od 7 meseci tj od oktobra....a to znaci da automatski garancija ne vazi...i oni su mi izasli u susret i produzili mi tu garanciju... e sad zbog toga sto su mi ucinili platicu 4000 za karburator ali cu procitati sad tu temu opet i pricacu sa sestrom jer je pravnica i radi u sudu tako da pravno ja nemam problem samo mi je cimanje da je smaram ali izgleda ne mogu sam... ovako...ja cu kupiti taj karb jer kaze da umanjuje potrosnju umanjuje ludovanje motora(jer sam daje gas i ide 40 na sat bez da pipnem gas) i platicu 4000 ali cu mu zapretiti! nema vise cile mile bre puko mi je film...isao danas da trazim honorarni posao...za 10.000 moram 8 sati da stojim...ucinio je on meni za garanciju ja cu njemu za karb ali cu mu reci da ako se opet desi vracam mu skuter i zajedno sa sestrom advokatom cu doci i najblaze ce biti da uzmem neki drugi skuter! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee pa cekaj ti si sjebo garanciju tako sto nisi isao na servis 7 meseci ( a trebao si valjda) Dobro su ti ucinili sto su ti produzili garanciju a vrv nisu morali sad bi bilo licimerno da im pretis advokatima. Ne znam, sta si posejao to ces i da pozanjes.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan neeee...slusaj lik je kupio motor nov...i nije na servis isao duze od 7 meseci...i ja sam postao novi vlasnik pre 3 dana pa sam ujedno taj dan isao na servis cisto da ako nesto ne valja da srede...i tu su mi rekli da je garancija istekla tj da ne vazi i ucinili su mi...jedino da trazim od tog lika od kog sam kupio da plati karburator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kolko ja znam na servis se ne ide vremenski nego po predjenoj kilometrazi, tako da ako ga nije vozio tih 7 meseci nema veze sto ej toliko proslo.... Ne znam, mnogo si zakomplikovao to, jos si uzeo polovan skuterod sranje proizvodjaca.... Sacekacemo Blackbite da se javi on najbolje zna o kinezima I jos par njih oko pava, ja nisam bas merodovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ne nista...sta je tu je...moracu da se iskesiram i sta sad... ako sve bude extra i meni ce biti extra... ako bude isti problem sa motorom lepo ce mi dati novi i kraj price... p.s. ima u ugovoru pise da mora max 6 meseci (kao za kola menjanje ulja na 7000 dok je u garanciji) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 12, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Si ga ti vozio danas po pazovi?Crni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 13, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Vid`o sam te..ja sam onaj na matrixu,imam bjb nalepnice po njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan U napred izvini za off Vozio sam se i ja juce po Pazovi. Najboljem prijatelju sa faksa bio rodjendan pa sam "skoknuo" na skutercetu do Vrdnika. ;D Jako zanimljivo i poucno putovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Skols jel tvoj onaj sa malo zutim na sebi ili onaj plavi matrix? Jel ima nekih cura u Vrdniku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre, idite u neku kafanu pa se ispricajte k'o ljudi. ;D Ili ako cete da caskate preko foruma, selite se u kineski off topic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nekih cura u Vrdniku? Sto je najcrnje ima! A i onaj Red Baron skroz simpaticno mesto,cak je i muzika ok malo za promenu. Ovo sad malo pucamo kredit dok nas Black sve kolektivno ne strelja. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Maj 14, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi sad sam bio kod drugara i rekao mi je da je moguce nastelovati da karburator manje trosi i da je stabilniji i mirniji u voznji(da ne dodaje sam gas i tako to)...jel istina to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Normalna stvar je da se nasteluje, ali ako je felerican kao sto kazes, onda mozda i nije moguce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Maj 14, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ne,nisam ja to rekao...oni su u tome je problem ja cu sutra u Staru kod majstora rano ujutru da mi procisti za 500 dinara...ako uspe samo cu nazvati servis i reci cu da mi karburator ne treba i da se motor unormalio "sam od sebe"... tako da inace hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 20, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Sta si uradio sa karbom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan kupio drugi... utisci: ne gasi se kad pustim gas,ne gasi se kad naglo dodam gas(ujedno to su bili najveci problemi) sa starim karbom mi trosio neverovatnih 5litara na 100 km...od Nove do Bg sa 3/4 rezervoara mi pao na crveno,sa novim karburatorom od Bg do Nove Pazove ostao na crvenoj na sredini...znaci 2 litre sigurno manje...ako ne i vise ne dodaje sam gas,ne ide sam 40 km/h... ako nastavi da bude ovakav,otplatice sam sebe inace max brzina i dalje ostala 70...ne ubrzava nista bolje....ali vazno da ne moram da se stresiram svaki put kad je crveno na semaforu )) pozdrav! slike od utorka pa nadalje )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 23, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj jesi uzo drugi kineski ili drugi italijanski>? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan italijanski karburator...jeste da je 50e ali se isplati...2 litre manje trosi...ako ne i vise...sa starim je trosio 5 litara na 100 km,sto je bilo mnogo,gasio se na semaforu i svako naglo dodavanje gasa bi rezultovalo gasenje motora... sad je bolji od fabrickog...a i upoznao sam decka na servisu koji je sa istim motorom i posle promene karburatora presao 7.000 za sezonu...samo promena ulja i redovni servisi...videcemo sad inace kao sto sam napisao,mislim da je karburator MINARELLI... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan imao sam udes...vozio glavnom ulicom i auto iz sporedne pravo u mene...on je kriv...stopalo polomljeno,prsti uganuti lice razderano...motor u MUPu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Steta Ako budes raspolozen napisi detaljnije u temi "nasi padovi" u "motoristi na drumu". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 26, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan imao sam udes...vozio glavnom ulicom i auto iz sporedne pravo u mene...on je kriv...stopalo polomljeno,prsti uganuti lice razderano...motor u MUPu Gde jbt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...