benjamin 9 Napisano Maj 24, 2010 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan zanimljiv putopis, nije loše podsećanje na destinacije koje znam u rupu samo moram priznati da sam razočaran, na deonici smo se našli, u isto vreme, obojica ste prošli sa suvozačicama pored mene i suvozačice i bilo vam je deško da otpozdravite ... ni ablend, ni sirena, ni jedna od barem 4 moguće ruke za mahanje ... ... ružno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17655 Napisano Maj 24, 2010 Integrisan, 8361 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako si zaista video nas - izvinjavam se. Moguce da je bio nezgodan trenutak, ili te prosto nismo videli (sve vreme imali smo komunikaciju vozac-suvozac, a to malo oduzima paznju dok komentarises krajolik). Bilo kako bilo, ko me zna, zna i da po pravilu pozdravljam i vracam pozdrav. Pogotovo za uzvracanje pozdrava, tj. ne secam se da sam ikada bio u situaciji da ne uzvratim pozdrav. Zaista. Lose namere nije bilo, a evo ovako javno - ako se zaista radilo o nama (a valjda jeste, jer nas vidis na fotkama) - ja ti se jos jednom izvinjavam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Maj 24, 2010 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan zanimljiv putopis, nije loše podsećanje na destinacije koje znam u rupu samo moram priznati da sam razočaran, na deonici smo se našli, u isto vreme, obojica ste prošli sa suvozačicama pored mene i suvozačice i bilo vam je deško da otpozdravite ... ni ablend, ni sirena, ni jedna od barem 4 moguće ruke za mahanje ... ... ružno ... G. Benjamine, izvinjavamo se ako smo tako prosli. Uglavnom smo se javljali kolegama usput, ali ih je toliko bilo (i sa rumunske i sa nase strane) da smo sigurno neke ispustili.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 4, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Hotel Aquastar Danube (Kladovo) **** Evo me u njemu, super je, samo što je cena sada 8000 za dve osobe. Pica je najbolja u piceriji Elite, kažu meštani (Kladova), a ja potvrđujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Januar 9, 2011 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne napisaste koliko ima ukupno kilometara??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 26, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Neznam samo kako mi je do sad promakao ovakav putopis,ali zato zima nam je dala ako nista drugo onda vremena da se sve ovo procita,sjajno,prelepo,sve pohvale od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17655 Napisano Mart 7, 2012 Integrisan, 8361 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čitam sada ovaj putopis, isplivao iz prošlosti , i mislim se, možda nije loše dati i epilog: (uputsvo: dok čitate, u glavi pevušite temu iz čuvenog serijala "Grlom u jagode" ) Elem, dve godine kasnije Petar i Ivana su venčani (možda je i ovo putovanje bar mrvicu doprinelo toj odluci ), Stromić sa fotografija je sada u vlasništvu takođe BrmBrm-a, ja sam promenio motor i oboje smo prešli još puno lepih kilometara... Cena benzina (110 din/l) sada nam deluje kao dobar san, a nervirali smo se onoliko... Kochu, od kada me je uhvatio na onoj PMR radio frekvenciji, više nikada nisam otresao i čujem ga sada češće nego rođenu ženu . PS: Severin, u kome sam nakon ovog putopisa bio više puta, ipak ima delova sa gradskom rasvetom! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Mart 7, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan ... Kochu, od kada me je uhvatio na onoj PMR radio frekvenciji, više nikada nisam otresao i čujem ga sada češće nego rođenu ženu . Orao javi se...zove Soko! Orao javi se...zove Soko! To ti je zato da me se ne setiš samo za Dan bezbednosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 7, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan putopis,prosle godine sam i ja sa ekipom iz Slovenije prosao tim putem na putovanju po Rumuniji i Bugarskoj,ima negde i taj putopis. Meni je samo zao sto na te dalje ture idem sam(mislim bez supruge)i memam bas mnogo slika jer ne mogu u koloni stalno da stajem da slikam. Tako sam se u Toskani izgubio od ekipe kada sam stao da slikam plantaze vinograda,nisam ocekivao da cu naici na ukrstanje puteva a navigacija mi ostala u bazi. Srecom Dzoni je primetio da me nema i vratio se. Djerdap i djerdapska klisura je prelepa kada se gleda sa Rumunske strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...