atvlover 0 Napisano Maj 6, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li neko moze da mi kaze nesto vise o ovom skuteru,posti imam u planu neki od 150cc??? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Munjeni 0 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki Bandit 600S Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam do danas madisona t150 cetiri godine. Mogu o njemu da ti kazem sve najlepse, veoma je pouzdan za grad dovoljno snazan i brz, ima puno mesta pod sedistem+ kofer, malo trosi do 3,5l max. Ma skroz je super. Od mana ocajni farovi (ksenoni obavezni), malo tvrdje ogibljenje i tockovi 13''. Kupuj ne razmisljaj prelaze koliko hoces.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican skuter,kupuj!Jedina mana mu je sto su mu rezervni delovi skupi,ako kupujes u Trionu (zvanicni uvoznik),zato moras da se dovijas na razne druge strane,ali ne brini ,ima delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flaster 30 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison T150 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je treca sezona sa gore pomenutim T150 i mogu ti reci da je to jako pouzdana masina. Mana su mu dosta mali tockovi tako da bas oseca rupe. Jako je udoban, malo trosi, mesta ispod sedista kolko hoces . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2027 Napisano Jun 30, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh ovu temu iako je neko oziveo posle godinu dana. Koja je masina u ovom 150. Imam jedan sto je zaribao na radilici pa me zanima u sta se jos ugradjuje, zbog trazenja delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Yamahin agregat,Majesty... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SONE90 9 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250, Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim Madisona S250 sa Yamahinim agregatom i mogu reci sve najbolje o toj masini... za sada na satu pise 57000km! Ma pravi motor za grad a i van njega!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jun 30, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Woow lepa kilometraza! 57000 :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...