Bokes 2981 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem nosac zadnjeg kofera za Hondu Transalp. Ima li iko? Bojan KV Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Maj 8, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Potrebno je samo jos da napises koje je godiste motor ali u sustini za tvoj motor nov u radnji Kappa nosac kosta 2.940,00 din. Ima na stanju... Taj koji kosta 2.940,00 din je za sve Honde Transalp 600 od 88-96. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6299 Napisano Maj 9, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti je potrebna metalna konstrukcija ili ploca za kofer ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2981 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Metalna konstrukcija Aco, plocu sam dobio uz kofer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2981 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan MOja Honda je '91.godiste. Hvala na uputstvu Aleksandre. Moze li neko broj telefona te Kappine radnje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Maj 10, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moto Land Cara Urosa 37 011/2182-555 www.motoland.rs Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u Helga bajku u Ribnici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2981 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandre, hvala puno Ugac, hvala. Pogledacu obavezno. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2981 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Posto ovog nosaca centralnog kofera nema ni u jednoj pomenutoj radnji ja jos uvek trazim. Znaci, dok ne padne pecat na A kategoriju kupujem nosac centralnog kofera za Hondu Transalp '91.godiste (kostrukcija a ne ploca). A ako do tada ne bude nista Aco eto mene tebi u posetu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...