satara24 21 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan sprint exactly black edition odlican presao 2500km sportski auspuh fabricki skinute blokade sa njega i ostale blokade naravno ... jako je brz ima malosi rolnice sve radi!odlican....kinez je ali to neigra nikakvu ulogu ovde jel je skuter i vise nego odlican!!! ima abs... menjao bih ga za gileru runner , sr, nrg , aerox uz doplatu od 200e a cena skutera je 600 i nije fixna! ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mantagt 0 Napisano Jun 12, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda TA & scooterce Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se na off... ali kakav to abs tvoj skuter ima? moj nije ni blokade imeao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
satara24 21 Napisano Jun 13, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sa svog skutera morao da skidam blokade to je inace longija ne sprint a abs ima na prednjem tocku tako bar pise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...