Goshke 2786 Napisano Maj 4, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan U ptanju je suzuki ts 125 r, prednja kocnica marke nissin, lose gumice, ne baca ulje uopste. Gde naci te gumice, treba mi sto hitnije ocu da se vozim, al ne mogu da stanem ;D Precnik cilindra je 12, 5 mm, a 6 mm je precnik klipa gde staju gumice. Ima ih dve, na jednoj pise sledece: 1/2 seiken 698 ako to sta znaci, a drugu nisam skidao izgleda dobra, ali bih najradije kupio obe. Ako zna neko gde ih naci, nek odgovori ovde ili posalje pp. Unapred hvala ps. slikacu sve ovo ako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1906 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://telefonski-imenik.biz/Telefonski-imenik/tabid/4908/agentType/View/PropertyID/116817/Default.aspx pase od nekih skutera kineskih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan KDM na Novom Beogradu je zastupnik Nissina. Oni mogu da te upute. http://www.kdmmotors.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 4, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim i ja Uskoro cu da repariram kociona klesta na prednjim diskovima pa me zanima 'de mogu da nadjem gumice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 5, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Da li imaju mail ovi iz kdm-a, ne vidim ga na njihovom sajtu? posti nisam iz bg-a.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan toshin bunar , onaj zanatski centar gde su delovi za kamione i buseve , adam servis itd , e pa tu al u desnom coshku zaboravio sam kako se zove firma sve gumice uvek kupujem kod njih , bili nekad u pazovi mala privreda a sad su fabrika u J.Africhkoj republici i odatle dolaze gumice , a lik je proshirio proizvodnju na cilindre i idu u prvu ugradnju u WV tako da kvaliteta ne manjka ... a tuga shto mu nashi vadili mas na slamku za dozvole pa se chovek pokupio i otishao tamo gde se pare cene ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 6, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan "sigurnost" u Zrenjaninu, bave se izradom i veoma su dobri, ali se ne snadjete vicite me na PM! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 14, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi bilo pametno da kupim ovaj cilindar od kineskih skutera http://shop.motobike.rs/index.php?_a=viewProd&productId=1364 i da stavim umesto originalnog,m ako ne uspem da ga repariram? Da li bi bio dovoljno jak? Na izgled je takoreci isti kao moj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva kontakta: MF SEALS Leštani 0118035231 BG HIDROMATIK 0112288479 Mene snabdevaju sa nekim zaptivačima i gumicama i imaju veliki izbor a nešto može da se napravi. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 15, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, videcu da li imaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...