Gugi.Poseidon 4 Napisano Maj 3, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ili mijenjam HONDA VARADERO XL1000V 1000 kubika , 95 konjskih snaga Godina proizvodnje: kraj 2002. Registrovan do: 18 maja 2010.Na PG (Podgorica) table. Motor se nalazi u Baru. Predjena kilometraža: 30.000 km. Opšte stanje: IZVANREDNO . Gume kao nove , Metzeler. Nove svjećice ,zamijenjeno ulje ,filteri , regler ,akumulator. Čuvan ,mažen ,pažen...nema ulaganja minimum 10.000 km...samo ulje u motoru... Dodatna oprema: Uz motor dajem centralni kofer , metalne (originalne) bočne nosače , bočne torbe, centralni stender montiran ,mrežica , kacigu Nitro (2 puta nosena ,S veličina) Razlog prodaje: Treba mi motor (radi poslovnih obaveza) manje kubikaže za gradsku vožnju i ponekad za lagano putovanje, jer sa endurom od 1000 kubika ,takvih gabarita i kvaliteta , je bezobrazno avetati po gradu. Može zamjena za: 1). 4.500 eura ili 2). Motor do 500 kubika tipa KLE ....i slično....uz doplatu ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 497 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Karboni ili injection? Uvek zaboravim da l' je varijanta sa karbonima prestala da se proizvodi 2002. ili koju godinu kasnije... :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Karburatori . Kolika bi bila carina i porez ? To mislim da mnogo izadje ima da ode u 5500 . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi.Poseidon 4 Napisano Maj 3, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da , karburatorski.....od 2003 pocinje injekcioni ...cini mi se Da , puno izadje kada se plati carina i pdv....ne isplati se , znam , nego mozda ima neko motor na CG table pa da odradimo neke trange/frange ili da moze voziti na CG table. ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan To je vec ok . Lep motor takav moj prijatelj juri . Steta sto je na cg . Srecno sa prodajom . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi.Poseidon 4 Napisano Maj 3, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Steta , i ja kazem... :-[..Hvala kolega... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi.Poseidon 4 Napisano Maj 16, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za cash , moze cijena nize---- ..... znacajno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi.Poseidon 4 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hajd opet Sada su promijenjene prednje disk plocice i stanje kilometraze je oko 34.000. Registrovan je do kraja maja 2011. Malo novijih slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan odlican bajk steta sto je na CG table Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOBODY 1 Napisano Septembar 20, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan odlican bajk steta sto je na CG table Tacno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi.Poseidon 4 Napisano Septembar 21, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daaaa....... Mala korekcija cijene za cash...... a mouže i KLE ili TA + money .... tako nešto .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...