Branko-ST 33 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan Kako mu mjeris ulje! Kad si ga izlija koliko ga je ostalo od 1,9l nevirujem do kapi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam sta da vam kazem,taj od kog sam ja kupio je moj kolega majstor odavde,a on odakle je nabavio ne znam,nema ni veze,motoru jednostavno to neodgovara i kraj,sipacu il castrol il nesto drugo jbm li ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Da, nema veze. (Badava se mi trudimo kad si ti jedan sistematican covek : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=54341.0 ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan a sta mos :D :D :D ,pa sta da mu adim,da ga jebem saD,REKO BI KO TE JEBE ,NIKO TE NIJE TERO DA UZIMAS MINERAL,ha da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Maj 6, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan a sta mos :D :D :D ,pa sta da mu adim,da ga jebem saD,REKO BI KO TE JEBE ,NIKO TE NIJE TERO DA UZIMAS MINERAL,ha da Pa mineralno i ide u Dominatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 6, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan A jel si siguran da to ne curi salim se ima sam problem sa curenjem gadna stvar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Maj 6, 2010 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju vratio staro ulje, mozda je to staro neko menjacko sae 80 pa mu "odgovara". U svakom slucaju ne valja pogotovo to sto je dimio samo na jednoj strani, jer on ima dva izduvna ventila sto znaci da ta jedna gumica ventila curi li curi. Sa 3-4h voznje moze se sagoreti prilicno a nisi pomenuo koliko si ulja ispustio nazad. U svakom slucaju mislim da nije do ulja, tako da slobodno kupi neko provereno kvalitetno ulje i probaj ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 7, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan uzo sam" total" polusintetiku 15w40,pa cem videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...