Abi 1893 Napisano Maj 2, 2010 Drug član, 1082 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moje cizme Probiker Racing (http://www.motomarca.com/media/probiker_botas.jpg). Nosene bukvalno par puta, kao nove su, nisu ni izguljene, nista, par puta sam ih obuo. Motor sam prodao i njih prve stavljam na "tender". 80e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Maj 2, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A broj čizama je ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1893 Napisano Maj 2, 2010 Drug član, 1082 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Promaklo mi je. Broj je: 46 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Maj 2, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan A gde mogu da se probaju ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Maj 2, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan imas li kakvih pantalona sa strukom oko 100-ke???sa popustom na poziv... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1893 Napisano Maj 2, 2010 Drug član, 1082 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Za sada cizme idu. Videcu za ostalo kasnije. Cizme se mogu probati u Pozarevcu... otprilike bilo kada, nemam neko striktno radno vreme, samo da nije u 7 ujutru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanimaju ove cipele, ali sam trenutno bez love, a imam pantalone koje su mi visak: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=43561.0 ako zamena dolazi u obzir...... ...a vidmi da nekoga zanimaju pantalone, pa mozda neki krug zamene da se napravi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1893 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1082 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nikakva zamena... ne bih da sedam u kola u punoj opremi ;D Jedino vidi sa nekime. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1893 Napisano Jul 22, 2010 Drug član, 1082 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zaboravio na ove cizme i oglas Aktuelno, 70e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1893 Napisano Avgust 1, 2010 Drug član, 1082 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan br. 46 70e Nosene par puta, tacnije juce je bio cetvrti put cini mi se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...