draza 548 Napisano Maj 1, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi . Evo oglas za prijatelja . Valjda nece administratori obrisati oglas jer covek ne poseduje internet a nema ni kompjuter . Pa da mu pomognemo . Kupujem: Strom 650 ili 1000 Varedero 1000 AFRICU RD07a (poslednji model) ili nesto slicno . Dajte ponude ovde ili na moj pp posto covek ima takav poso da ne moze stalno da se javi 063 410 258 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan De ste forumasi . Nije valjda da niko nema od gore navedenih motora na prodaju . Ubedjujem coveka da kupi moj bmw , ali je vise za kosooke . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj prodaje mozda moze da se uklopi u ono sto trazi : http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=60458&trazi=1&ur=1&model=0&tip=caponord&m=Aprilia-Caponord-ETV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran koliko je to kvalitetan motor . Imao sam ja apriliju rsv 1000 mile pa mi stalno crkavao bendiks to jest frajlauf . Ipak hoce motor na duze staze . Ovo je i mnogo nervozno za njega . Taj motor je trebao da bude sportak a ne putni ili enduro kako izgleda . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Maj 5, 2010 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran koliko je to kvalitetan motor . Imao sam ja apriliju rsv 1000 mile pa mi stalno crkavao bendiks to jest frajlauf . Ipak hoce motor na duze staze . Ovo je i mnogo nervozno za njega . Taj motor je trebao da bude sportak a ne putni ili enduro kako izgleda . Kao i Strom 1000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...