Lazić 129 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Spettacollo: Na prijavi pise 18.6. od 8-20h... A nemam pojma sto Rakovica, vec su me zvali tamo, obicno za prekrsaje iz unutrasnjosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firestarter 0 Napisano Jun 5, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad - Šid Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog Marsovca koji je prvo obilazio preko duple pune linije i nakon vožnje suprotnim smerom ovako stao na semafru: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 5, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da to mi ne radimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firestarter 0 Napisano Jun 5, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad - Šid Prijavi odgovor kao problematičan Mi za takvu voznju debelo placamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mozda ti placas, ali znas kako se kaze, ovce su za shishanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mi za takvu voznju debelo placamo. Stvarno bre, bas ga pretera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jun 5, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja na toj slici ne vidim nista cudno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Jun 6, 2010 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan @Lazic u Rakovici se najlakse spiraju fleke od krvi XDXD sala XD Na skuteru me za sada nisu dirali (ali imam papire i prvu pomoc i prsluk) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jun 6, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da, kucnem u drvo, ne diraju, doduse priznajem da od kad sam polozio vozim kao pusten s` lanca, tj, samo cekam kad cu da osvanem u satu... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 6, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Selo Begeč, ulica zadnja kod groblja,danas vrijeme ručka majka kaže nema vode sine i ja krenem u radnju da kupim vodu ( česmuša je bljak ) nadjem neku eko vodu zadnji bidon i sav sretan vračam se kuči kad skoro kod kuče naiđe vespa milicajska i mlad momak pružio lizalicu i maše, stanem i uhvati me smjeh ništa kod mene ni kacige ni vozačka ni saobračajna ja u papuče i šorc na intruderu.Otpratuo me do kuče te donesoh dokumente i kacigu ali nemože, oprostio mi je nemanje dokumenata ali kaciga mora na glavi biti danas je akcija i tako je mene ta eko voda koštala 5069 dinara čitavo popodne sam se kiselo smejao i pio eko vodu. Znaci , placem od smeha , ali placem !!! LIZALICA. !!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firestarter 0 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad - Šid Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam neproveren info da je oboren marsovac u Novom Sadu na raskrsnici Ive Andrica i Heroja Pinkija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 10, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi drago sto je oboren ali malo ce promeniti svest njih i policije uopste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 10, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Napade me jutros, prestrojio sam se na Brankovom mostu 5 metara ranije u traku ka Zemunu, kaze dete, zuta traka... A, gledao je sa 200 metara... ;D ;D ;D pa nisi mu valjda stvarno stao ??? ??? ??? ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jun 10, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam sluzbenim pikapom, sav saren, 1600kg i 70ks, `leba ti, kako da im pobegnem, a i bilo ih je 3, 4 auta, sigurno bi me pojurili, bio sam brojcano slabiji... ;D ;D ;D A i nisam napravio prekrsaj, a i klinac me nije iznervirao... Samo malo gubljenja vremena 18.06... Za to sam inace strucnjak... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 10, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan aaa ja mislio motorcetom si iso,,ma kako bude,verovatno ces morati neki dinar da platis,dobro,,pitanje je kako ces sa sudijom da se izboris,mozda ce i oni neki dinar do kraja tebi da plate sam da izadjes iz lu..pardon sudnice ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jun 10, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posto smo jedan na jedan, moram da budem ubedljiv, sto jelte nije problem... Mislim klasika, ako sporis dovoljno ubedljivo, a osl se ne pojavi, obicno je dovoljno za oslobadjanje od odgovornosti... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 11, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ja nemogu da verujem da su toliko zaludni da zaustavljaju po autoputu , po gazeli ove bez kacige , kad im ne stanu jure ih kolima budale ... shto bi mi rekli a i oni nashli da pale na ovu vrucinu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 11, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pazite poceli su da voze po adi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jun 11, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan pazite poceli su da voze po adi... Sta je bilo sszgo? Smarali te sto vozis rolere i tockiras u isto vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 11, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ja se secam pre neku godinu shto su dva pandura tochkirala BMw-e po adi , al jbg njima to dozvoljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...