Dule89 105 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco grand dink 125, 23000km, 2005. godiste, redovno servisiran, servisna knjizica, u dobrom stanju, kofer givi, promenjena zadnja guma cena: 1350e 060-0333562 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 1300e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Al te interesuje zamena ? suzuki dr 650 r 1990-o god . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13657 Napisano Maj 4, 2010 Ne silazi, 7602 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ce to za te pare da se proda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Maj 14, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ali iskljucivo kes, a sto se tice cene sta znam svi su tu negde oko 1300e, poslednja cena za koji cu dati moj je 1200e, a ako ne budem mogao da ga prodam onda cu prodati xcitinga..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, 1100e, ne prodaje mi se xciting Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Jul 9, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 1100e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Jul 19, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Prokleti skuter. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 169 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Prokleti skuter. :D :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Avgust 7, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 1000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 7, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan druze,ja prodajem gileru koja je u dosta dobrom stanju,bukvalno sve je sredjeno,dajem je ispod svih cena i ponuda na internetu i niko pare nevadi,veruj mi,mozes spustati cenu dokle hoces,niko nista nekupuje,a ti samo sebi skaces u usta...strpi se ako bas nije hica za lovu a kupac ce doci kad se najmanje budes nadao u bolju cena nego sto je sad.to ti je tako oduvek bilo.Srecno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Avgust 7, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam brate uzas zivi, probacu da prodam i drugi pa da bar jedan ode ovo leto, nista se ne kupuje, javi se poneki pajser samo da bi te nervirao i ispitivao granice tvoje mozdane izdrzljivosti, necu mu vise spustati cenu jer motor radi kao sat, pa makar ga oterao u selo, da mi sluzi tamo kad odem jednom godisnje. Srecno i tebi sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 7, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Moram jos ovo da napisem,vec sam dovoljno offovao,ali kad si vec pomenuo pajsere,imam jednog prvoklasnog... Nazove me decko,pita za skuter,ovo-ono,svidja mu se cena ima spremljene pare i kaze meni,prvi prevoz koji budem imao do tebe(a prilicno smo daleko,oko 200km) dolazim da vidim skuter.Ja kazem ok,nema frke i mislim da nece doci nikad.Zove posle 15 dana kaze dolazim sutra ujutru.Tako i bude,dodje decko,pogleda motor,provoza,odusevio se,nista ga nisam slagao,bla bla.Kaze pare imam,samo da saceka par dana i da vidi kad iz njegove firme gde radi kamion ide pun na moju stranu,a vraca se prazan da moze da natovari skuter.Proslo jos 15dana,zove juce i pita koji je status,jel prodat skuter.Kazem nije i pitam hoceli i kada dolaziti.On kaze nezna jos nista,ali dolazi sigurno.Ja mu ponudim opciju da posaljem Kurirskom sluzbom i kazem da je to 2500din ptt na kucnu adresu,ali njemu je to puno i on nema to preko dogovorene cifre.Logikom utvrdim da ide na to da ja platim prevoz,sto sam i ponudio,jel necu da mi posao stoji zbog 25e ptt,nasta on vise nije nista odgovorio,niti se javio,sto je najcrnje,nije klinac vec ima 25god...TOLIKO O TOME,IZVINJAVAM SE JOS JEDNOM NA OFF-U Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Avgust 8, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ma opusteno brate, uzasni su likovi, ali vrh kad mi dodju sabani sa golfovima i onda se prave prepametni kao znaju oni sve, pa mi drze lekcije sta valja a sta ne, ili sto mi dosao lik i drzi mi predavanje o motoru ja pomislio jbte ovaj covek je VALENTINO ROSSI, kad je seo da provoza ja ga pratim sa svojim, kad nije pao 5 puta za 500m, uzas, polomio bih ih sve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Avgust 8, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Drugo, svaki motor koji sam kupovao do sada a imao sam ih 3, islo je po principu, ok svidi mi se motor, odem pogledam,ako je u dobrom stanju pitam koja je zadnja cena, covek kaze, razmislim u glavi, vadim pare i dovidjenja. Nikad se ne bi ciganisao i nekome ubijao cenu za gluposti, da bih bio u plusu stotinak evra, jer po meni se 100e ne oseca na 2500e koliko sam recimo platio xcitinga, ili na 2100e koliko sam platio grand dinka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljance 8 Napisano Avgust 8, 2010 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, imam i ja Grand Dinka 125. Prosto sada se nista ne prodaje tako da nemoj da ocajavas, nisi jedini koji je u toj situaciji. Siguran sam da skuter vredi vise od tih 1000 eur ali od brze prodaje skutera nema nista zbog situacije u kojoj su ljudi (nemaju kes pare) a nazalost grand dink nije toliko trazen iako vredi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Avgust 8, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se u potpunosti sa tobom, da vredi vredi, presao je ovih 23000 bez ijednog kvara, ali jos uvek postoji odbojnost prema kymcu iako im je kvalitet stvarno na visokom nivou. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Avgust 17, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO. moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...