Marko Mk4 271 Napisano Jul 17, 2021 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 ne prelazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Jul 17, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Do 2006 je jedna potrosnja i nema lambda sondu, a od 2006 ima i potrosnja je znatno manja, odatle ne slaganje u potrosnji. To je vec pisano u Silver temi x puta.... Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branislav95 5 Napisano Jul 17, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda Silver wing 600; Honda cbf 600; bmw r 1200 r Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje mi preporucujete da sipam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11037 Napisano Jul 17, 2021 Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ta potrosnja veca nego kod auta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jul 18, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Branislav95 je napisao: Probao je do 170kmh, mogla je jos ali nisam hteo vise Moja oba Silvera nisu mogla ni makac dalje od 170 sa velikim vizirom. Ulje Eneos Max Performance @cezarpa Za ove bez lambda sonde jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko06 21 Napisano Jul 27, 2021 U prolazu, 23 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta ko ocekuje, ali meni je odnos ubrzanje, snaga i potrosnja na silvera vise nego zadovoljavajuci...2006 bez sonde motor koji je stalno u velikim obrtajima oko 6.5l 100 oktana...sa malossi bijelom oprugom i otvorenim leo vince-em 185km/h max speed... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branislav95 5 Napisano Jul 27, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda Silver wing 600; Honda cbf 600; bmw r 1200 r Prijavi odgovor kao problematičan Da, druze u pravu si. Moja potrosnja. 1.500 din (9,5 litara) 100 km grad i 60 otvoreno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1258 Napisano Jul 28, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ima neko neki pametan predlog za nosač telefona i gde i kako ga namontirati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babic87 0 Napisano Jul 28, 2021 (promenjeno) U prolazu, 11 postova Lokacija: Split Motocikl: FJS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Jul 28, 2021 član babic87 https://m.youtube.com/watch?v=KEtyrRrJy4M Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Jul 29, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam ja resioPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babic87 0 Napisano Jul 29, 2021 U prolazu, 11 postova Lokacija: Split Motocikl: FJS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima dosta izvedbi za nosač mob, meni se sviđa da se izvede ručka koja se zavida pod retrovizor, da se ne buše plastike nego iskoriste postojeće vide. Ovih dana moram naručit ulje, filtere, remen i rolice za veliki servis. Zanima me preporuka za rolice (marka-gramaža) i remen mitsuboshi ili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1258 Napisano Jul 29, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Nole Bg je napisao: Evo kako sam ja resio Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jul 29, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, babic87 je napisao: Zanima me preporuka za rolice (marka-gramaža) i remen mitsuboshi ili... Remen Mitsuboshi, rolnice Bando ili original, fabričke gramaže. Ne znam koliko gr je fabrička obzirom da se to jako retko menja, ja za 30.000km nisam menjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babic87 0 Napisano Jul 29, 2021 U prolazu, 11 postova Lokacija: Split Motocikl: FJS 600 Prijavi odgovor kao problematičan 28g tvornička. Kad stisnem gas do kraja okretaji su oko 4800-5000. Tek nakon 90km/h idu priko. Čita san nesto po stranim forumima da je najbolja iskoristivost sa 26g jer u punom gasu drži oko 5500 okretaja di je max okretni moment, najbolje ubrzanje. Uz to predlažu bili centralni feder i male federe kvačila isto bile. Jel ima ko iskustva sa tim, jel ima razlike osim u potrošnjiPoslano sa mog ELS-NX9 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoSW 5 Napisano Avgust 7, 2021 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari mozel mala pomoc potreban mi je pretinac moze i od 400 nebitno ili ako se gdjw moze nac ona za mene glupa puljkica otpala mi jw od ove vrucine.. Ili ako ima neko bolje resenje... A vec od potrosnje kad ste pricali ja max mogu prec nekih 200 kilometara nema sonde i nikako da stignem da do dareta ostavim malo motor da ga pretres nema sta raditi osim lamela stare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano Octobar 10, 2021 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Od komsije mi Dejana makina, silver filter za silvera dobio je nov kais klizace i remen sa propelerima ni jedna nasa moto radnja nema klizace itako godinama unazad nisu skupi, set da se naruci u Delti je oko 1.500din prednje plocice su gotove lupkao je stender, izgleda da se distancer guma raspala i otpala posle pola sata iskopah originalnu, znam da imam al nikako d aje nadjem nema vise lupkanja red je da se i oni srede udara u mozak koliko se oseca sklopio sve, probna voznja.... medjutim nije dobro kad se zagreje obrtaji su bas nisko izbalansirao oba usisa i podesio ler gas, smanjio prevelik hod rucice Deki misli da sam mu dao drugi moped 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babic87 0 Napisano Octobar 21, 2021 (promenjeno) U prolazu, 11 postova Lokacija: Split Motocikl: FJS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ekipa. Imam problem sa svićicama. Nakon 8 000km svićice stradale. Pune su crnila i čađe, sta bi značilo da je smjesa prebogata tj previše goriva. Da li je neko ima problem i kako ga riješit. Filter zraka relativno čist Promenio Octobar 21, 2021 član babic87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano Octobar 21, 2021 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zameni filter vazduha i bice sve Ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanilijevski 13 Napisano Novembar 6, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece dobri ljudi!!! Evo i ja da se prikljucim forumu sa mojom gospodjom Hondom. Stigla u moj posed Juna meseca od tad tresli smo boga oca kilometara. Sve sto sam sipao sve je popila, ali i tako pijana je veoma poslusna...nece da brljavi po putu i lepo drzi liniju 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanilijevski 13 Napisano Decembar 8, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Barvece!! Skinuo sam deklu varijatora da bih ocistio variomat i pri tome izmerio kajs..... e sad sirina je 25.9mm a u ponudi ima od 26.5 i 28mm. Koliki je minimum sirine kajsa posto ne znam koji je stavljen kad je menjan. 60K na satu. hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano Decembar 8, 2021 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nazovi Moto Ricambi, reci Pedji koji je model, godište, ccm i posalje ti na kucnu adresu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demko 0 Napisano Mart 29, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Koji akomulator za sw 600 , kako pravilno dopunjavati i jel moze da se unisti punjenjem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4717 Napisano Mart 29, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima vec tema o SW 600, ne moras novu otvarati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano April 15, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Juce napolju supruga i ja sredjujemo dvoriste i cujemo iz garaze brmmm, brmmmm, brrrrrmmmmm... Nagvirim a cera pun gas samo zvizdi Za neku godinu kupijemo kvad za pocetak a posle videcemo Inace sama se popela, inace pre nije htela da cuje da se stavi na motor Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Promenio April 15, 2022 član Marko Mk4 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Avgust 13, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan drustvo treba mi mala pomoc... imam SW 600 iz 2004... treba mi ako neko moze da izmeri duzinu meraca za ulje posto kod mene nije orginalan a skoro sam nabavio sw pa dok ne stigne da mogu da iskontrolisem ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...