Pelee 12 Napisano April 16 U prolazu, 50 postova Motocikl: Yama Tmax 530 Prijavi odgovor kao problematičan @Alexa90 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano April 16 U prolazu, 50 postova Motocikl: Yama Tmax 530 Prijavi odgovor kao problematičan @Alexa90 bas sad guglam model pod nazivom swt tj restajling model se proizvodio od 2009 do 2017 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 17 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Teška priča. Velika je razlika datum prve registracije i datum proizvodnje. Konkretno Švajcarska u saobraćajnoj beleži datum orve registracije i to se ovde plasira kao godište, pa dođe do zajeba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano April 17 U prolazu, 50 postova Motocikl: Yama Tmax 530 Prijavi odgovor kao problematičan @Alexa90 To o cemu ti pricas moze da bude samo godinu dana razlike oni pisu datum prve registracije u saobracajnoj a kod nas AMSS pise datum proizvodnje ne moze ni u svajcarskoj,nemackoj da bude proizveden 2013 a prvi put registrovan 2017 i da mu pise u saobracajnoj 2017 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano April 17 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze, naravno. Moj Versys 1000 bio proizveden 2017-te, a prva registracija mu bila 2019-te i svugdje pisala ta 2019-ta. Jedan poznanik tu neki dan kupio MT-07, kaze 2021-vo godiste a kad sam ju vidio vidim stari model. Provjerio kasnije, 2017-te proizvedena, ali u saobracajnoj stoji 2021 jer je tad prvi put registrovana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano April 17 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda preko, ali kod nas u SRB nije ta praksa kod nas u saobracajnoj pise godina proizvodnje, čak se može desiti da ako je motor-vozilo uvezeno da Agencija pomeri i za godinu da je starije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano April 17 U prolazu, 50 postova Motocikl: Yama Tmax 530 Prijavi odgovor kao problematičan @wragg moguce godinu pa eto ili dve ovde pricamo o 4/5 godina razlike jer vidim po oglasima ima silvera 2016/7 godiste a kazu da se proizvodio do 2013 @pvp da kod nas je godina proizvodnje sto je iskreno i najbolje bas iz ovih razloga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 17 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Pelee druže sad ti napisa čovek da je bio u pitanju motor iz 2017., a registrovan prvi put 2021, znači čučao je u nekom salonu neregistrovan 4 godine, a gde su 4, tu je i 5, 6… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano April 17 U prolazu, 50 postova Motocikl: Yama Tmax 530 Prijavi odgovor kao problematičan @wragg gde si kupio svoj motor i gde je pisalo da je 2019 posto sto se tice srbije ovde u saobracajnoj pise godina proizvodnje @Alexa90 bice onda da su svi sa oglasa kupljeni 2013 i cucali u salonu i prvi put registrovani 2017 ali ovi sto su kod nas njima pise u saobracajnoj i polisi 2015 i mora da bude ta godina jer nas amss upisuje samo godinu proizvodnje ne interesuje ga prva registracija sto dovodi do zakljucka da se verovatno taj model proizvodio i posle 2013 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4717 Napisano April 17 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi verovao koliko se već u opisu oglasa "sudara" godište sa onim navedenim u naslovu a kamoli kad udješ u priču a da ne govorim na licu mesta. Time se mamčaju kupci. Onda kreće ubedjivanje: On je to godište faktički ali su naši upisali ovo starije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano April 17 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Pelee je napisao: @wragg gde si kupio svoj motor i gde je pisalo da je 2019 posto sto se tice srbije ovde u saobracajnoj pise godina proizvodnje @Alexa90 bice onda da su svi sa oglasa kupljeni 2013 i cucali u salonu i prvi put registrovani 2017 ali ovi sto su kod nas njima pise u saobracajnoj i polisi 2015 i mora da bude ta godina jer nas amss upisuje samo godinu proizvodnje ne interesuje ga prva registracija sto dovodi do zakljucka da se verovatno taj model proizvodio i posle 2013 Ja sam u Njemackoj. Naveo sam to gore jer si ti napisao da ne moze ni u Njemackoj da bude navedena godina prve registracije. Ovamo cak i navode samo godinu prve registracije (EZ- Erstzulassung), a godina proizvodnje se gotovo nigdje ne spominje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano April 17 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pise godina ispod sica na nalepnici gde je ujedno i code boje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 17 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E bravo, konačno neko sa “dokazom”. Kolega sa foruma mi je uslužno 2018. uvezao iz Švice SW600 koji je po njima bio 2008., iako se nije proizvodio posle 2007., baš ta nalepnica je dokazala da je bio 2007, iako je u svim papirima bio 2008. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano April 17 U prolazu, 50 postova Motocikl: Yama Tmax 530 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, alexanto je napisao: Ne bi verovao koliko se već u opisu oglasa "sudara" godište sa onim navedenim u naslovu a kamoli kad udješ u priču a da ne govorim na licu mesta. Time se mamčaju kupci. Onda kreće ubedjivanje: On je to godište faktički ali su naši upisali ovo starije... Zato i kriju polisu kao zmija noge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano April 17 U prolazu, 50 postova Motocikl: Yama Tmax 530 Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, Alexa90 je napisao: E bravo, konačno neko sa “dokazom”. Kolega sa foruma mi je uslužno 2018. uvezao iz Švice SW600 koji je po njima bio 2008., iako se nije proizvodio posle 2007., baš ta nalepnica je dokazala da je bio 2007, iako je u svim papirima bio 2008. Nista cudno meni se licno desilo kad sam uvozio kamion pre par godina u saobracajnoj nemackoj je bio 2014 ali samo u saobracajnoj jer oni navode datum prve registracije u servisnoj knjizi je pisao tacan datum proizvodnje 23.08 2013 na staklima takodje 2013 po broju sasije 2013 kad sam ga registrovo znao sam da ce u polisi biti 2013 godina tako da je ne moguce da je u SVIM papirima navedena godina tipa 2014 a da je on 2013 god kao sto je bilo sa tim silverom u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano April 17 U prolazu, 50 postova Motocikl: Yama Tmax 530 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, wragg je napisao: Ja sam u Njemackoj. Naveo sam to gore jer si ti napisao da ne moze ni u Njemackoj da bude navedena godina prve registracije. Ovamo cak i navode samo godinu prve registracije (EZ- Erstzulassung), a godina proizvodnje se gotovo nigdje ne spominje. Nisam rekao da ne moze ali te oscilacije su uglavnom oko 1 godine sad tesko mi da poverujem da kupis nesto sto je 2021 i saznas da je 2017 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano April 17 U prolazu, 50 postova Motocikl: Yama Tmax 530 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Satelis je napisao: Pise godina ispod sica na nalepnici gde je ujedno i code boje. Satelis resi nam dilemu oko silvera do kad se proizvodio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano April 18 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 2001 - 2006 FSJ PF01 2006 FSJ NF01 2007 - 2010 SW-T PF01B 2011 - 2016 SW-T PF01C 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano April 18 U prolazu, 50 postova Motocikl: Yama Tmax 530 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Satelis je napisao: 2001 - 2006 FSJ PF01 2006 FSJ NF01 2007 - 2010 SW-T PF01B 2011 - 2016 SW-T PF01C Da to i ja celo vreme govorim @Alexa90 sa tim sto su ovi sto su bili na oglase verovatno bili 2016 a prvi put registrovani 2017 i zato pise na oglasima 2017 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka46 9 Napisano April 18 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda silver wing 600+ Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Satelis said: 2001 - 2006 FSJ PF01 2006 FSJ NF01 2007 - 2010 SW-T PF01B 2011 - 2016 SW-T PF01C 14 hours ago, Satelis said: 2001 - 2006 FSJ PF01 2006 FSJ NF01 2007 - 2010 SW-T PF01B 2011 - 2016 SW-T PF01C ja imam stari model 2008 godiste proizveden za Americko trziste,mogu slikati plocicu na kojoj pise 2008god sa desne strane pores hladnjaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano April 19 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kod tebe je razlika što nemaš poziciona svetlo u faru ali zato imas migavce koji svetle tj rade kao poziciono svetlo napred. Instr. tabla ti je u miljama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 19 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nigde, ni na jednom oglasu nisam video ni jedan model Silvera da je 2016., zato sam i mislio da je proizvodnja stala dosta ranije. Izvinjavam se na dezinformacijama. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4768 Napisano April 19 Drug član, 3641 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Skupa je Honda ebihga, pa i polovna. A kod nas se prodaju primerci iz uvoza, koji su dovoljno jeftini u nabavci da se i nakon carinjenja, transporta... mogu prodati na našem kilavom tržištu. Zato i nema novijih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano April 19 U prolazu, 50 postova Motocikl: Yama Tmax 530 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis gde da nadjem lezaj volana ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano April 19 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Delta na NBG 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...