Nole Bg 5602 Napisano Mart 24, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Neznam sad bas dali je realno dve za 10k, ali jedna nova za 8-10k, to sigurno, ja sam licni primer. Postoji verovatno i neka tvrdja koja ce se sporije trositi, ali meni mishelin power pure uliva poverenje i ja je sad za sad nebi menjao. Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Mart 24, 2019 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, GuMi5 je napisao: Ne znam za tebe i kako peglaš ali ja sam "potrošio" dvije zadnje Metzeler FeelFree za 10k... Ja GuMi5 da ti kazem posteno...uopste ne peglam skuter...jer...NE UMEM da ga vozim ni na pravcu...mislim cak ni na autoputu o krivinama da i ne pricam...gde sa normalnim motorom ulazim 90 u krivini u tu istu krivinu sa skuterom ulazim sa maximum 60 verovao mi ti ili ne...jednostavno se bojim sa skuterom pomisliti krivinariti a kamo li nesto drugo...Motor je motor za mene a skuter nuzno zlooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Mart 25, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pirelli Diablo zadnja je bila gotova na 7k, evo ova Diablo Rosso gura 10k skoro i još nije za bacanje. Inače meni je SW kao stvoren za krivine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 25, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg, objasnih već ali može i detaljnije... Dobio sam skuter sa srednje potrošenim gumama. Vozio jedno 2k i bacio. Potom kupio FeelFree i vozio jedno 6.5k i bacio i kada sam namontirao drugu novu je skuter kod mene prešao još moooožda 2k kilometara... Ne znam, možda Metzeler ne valja, ali meni je držala kao luda pa me nije bilo briga koliko se troši... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano April 5, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo se vozili dok je naravno bilo lepo vreme. Mada asfalt nije jos zagrejan kako treba to nas nije omelo da ispeglamo koju krivinuStvarno SW lezi po putu da nema greskeU odlasku potrosnja je bila 4,7l a u povratku sipao sam Gdrive100 ali sam i brzinu povecao 5,3. Uglavnom vrti se oko 5l gore doleSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano April 5, 2019 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Gledam te ivice na gumama na sw600 i bas se secam kada sam vozio motore da je bilo na oko 5 do 10mm od ruba obarano ono.....kada mi se otovori dizna za krivinarenje ali na skuteru mom se ja to ne usudjem probao par puta pored Ovcar banje od Cacka ka Uzicu put i jednostavno nesmem imam neku blokadu u glavi imam bre STRAHA i taman ja nekih 20desetak krivina aj kao malo brze i stanem na jedan parking onako i pogledam zadnju gumu ....imam i sta da vidim...ona mrdnula svega 5 mm od sredine ... a ja dao sve od sebe da kaoooo oborim ...Divim se hrabrosti onima koji smeju skuter da obaraju iskreno !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano April 5, 2019 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Marko ne zna al Alex sigirno zna kako se nekad vozio Satelis, od kraja do kraja. Bese jedna sezona gde je skoro svaka voznja bila istok-zapad-jug, sever bas slabo, rezultat toga je da su gume bile poderane mnogo vise sa strane nego po sredini. Bese i par njih (opet se Alex seca) sa R-kama avalskim do Ralje.... krstili se ljudi, ludi Culle ih je pratio u tocak (AA500), ja zaostao toliko (Sat250) da su stigli da ugase motore i skinu kacigu Inace @Marko Mk4 kad god sam sipao "brzo" gorivo..... uvek mi je trosio vise, isao isto, nikake razlike sem datih para bzvz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano April 6, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis kola od kada sam kupio samo 100-tku su videla. Isao sam za Austriju, Nemacku , Svajcarsku i tamo sam sipao iskljucivo na Shell-u V-power100 isto se auto ponasa, isto trosi, ubrzanja. To je pokazatelj da gorivo kod nas dobro. U MP3 isto sam samo 100 oktana sipao isao je super. Na SW iskreno nisam primetio razliku mada prvom pilikom opet cu probati. Za gumu samo da jos otopli bice do ivica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano April 6, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Slozio bi se sa Darkom sto se goriva tice. Moje iskustvo kaze isto da je potrosnja malo veca, neke razlike u drugim stvarima nema samo sam ga vise platio tako da sam i ja to batalio. Sto se tice pak voznje silvera u krivini i ostalih maxija, tu poredjenja nema. Ovo je skuter koji kao da je pravljen za krivine i tako ga je lako i lepo voziti kroz krivine i za cas se dodje do ivice. Kad sam presao sa Beverlyja na Silvera nisam mogao da verujem. Dobra guma i dobar asvalt i nema frke. Sliku gume necu kaciti, nisam u tom fazonu ali oni koji voze samnom i druze se znaju kako to izgleda. Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano April 6, 2019 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan [mention=22700]Satelis[/mention] kola od kada sam kupio samo 100-tku su videla. Isao sam za Austriju, Nemacku , Svajcarsku i tamo sam sipao iskljucivo na Shell-u V-power100 isto se auto ponasa, isto trosi, ubrzanja. To je pokazatelj da gorivo kod nas dobro. U MP3 isto sam samo 100 oktana sipao isao je super. Na SW iskreno nisam primetio razliku mada prvom pilikom opet cu probati. Za gumu samo da jos otopli bice do ivica Moguće da je sad tako, onomad (2013-te) kada smo vozili Alpe gde se tocilo njino gorivo, prva razlika je bila nesto niza potrosnja, druga razlika u mirnijem radu i boljim performansama i treca razlika je na samom izlazu Robertovog auspuha.... nema vise crne boje Kako smo se vrnuli, tako se sve vrati na staro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12545 Napisano April 6, 2019 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Okej je ta potrošnja sa obzirom na CVT i težinu. Meni se Burgman 650 više sviđa ali mu je mehanika komplikovana da se obesiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Maj 7, 2019 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nekad bese Dragancetova, sada Galetova makina Treba uraditi sledece (od pr. do za. tocka): - zam. pred. koc. plocica - zam. gume - provera lezajeva - demontaza svih prednjih plastika, krpljenje zabica i farbanje - nesto lupa napred kad se ide preko neravnina - ugraditi elekt. za odlozeno paljenje ob. svetla - zam. antifriz - prov. svecice - prov. punjenje akumulatora - zam. ulje u motoru + filter - zam. filt. vazduha - srediti CVT (zam. kais, klizace i lez. dekle, rep. kvacilo, malossi bela cent. opruga, obraditi zvono, olaksati rolnice) - zam. zadnje koc. plocice i plocice perk. kocnice - zam. zadnju gumu - provera lezaja traverzne - staviti cepove ploce kofera na satu broji zanimljiv privezak, slaze se uz boju ostecenja treba sanirati tj krpljenje pa farbanje nesto je tu, nesto sa strane i nesto ce stici poklopac srafa fabr. ploce kofera Inace SW ima prvi i jedini plocu koja se pomera, radi u toku voznje da bi se smanjile vibracije na kormanu..... zanimljivo resenje. vozi dalje pre 15K stavljene, iridijumske odlicne mrdnule nisu, boja dobra.... vrnuti nazad zbog prirode posla, sw se vozi po prasnjavome putu a to ostavlja trag za sobom posto se sleglo ulje, valja ispustiti aupuh dole, preci na zadnje kocnice disk sav nesto muljav preci na par. kocnicu ove plocice ne bi smele da se trose nisu odgovarajuce, ne moze se vratiti nazad zbog debljine ferode i nesto su uzeg precnika tako da i ako bi se stanjilo "meso" najver. da bi zveckale u kandzi jer su za malo uze od fabrickih zavrnuti filtere, sipati ulje u motor, ispustiti antifriz i neka ga nek se cedi preci napred koc. tecnost je prosle godine zamenjena zavrni, sipaj G12, ozraci, predji na CVT ocistiti zameniti trag da nema stednje, gas do panja fino uglacano delovi lamela i kaisa pripreme u toku vanredno stanje, pukla kocnica lamele... imamo drugu ferode na seckanje zameniti za Malossi, povelika razlika u visi, tvrdoci (kao kod Polini) dalje pripremiti nastavice se........ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Maj 9, 2019 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan da nastavimo pricu.... plocice parking kocnice koje su odgovarajuce za tu namenu Dok se ceka strugar, valja rasturiti prednji kraj da bi se sredile plastike, ugradila elektronika za odlozeno paljenje ob. svetla (hvala kolegi @laband) i USB uticnica. Da ne duzim mnogo, ko je smislio, da se onako uklapaju plastike i srafljenje istih..... pa ja ne znam, znam samo da ce se us*rete ako se odluciti na rasklapanje a pogotovo sklapanje. Predhodni model je daleko bolje, jednostavnije uradjen po tom pitanju, plastika je kvalitetnija, mekanija.... mladjeg batu su totalno usrali po tom pitanju. krece se od plastike oko kormana zatim prednja Y maska, vizir i plastika ispod vizira gumene patosnice i srafove ispod sa obe strane srafove bocnih donjih plastika zabice unutrasnje plastike ispred hladnjaka vodjicu prednje cent. maske treba zavariti zatim ide inst. tabla a da bi se ona skinula treba vam dugacak krstasti srafciger od bar po metra duzine ne bi li sa prednje strane motocikla prisli srafu koji je tacno ispod kormana mesta ima jako malo te spremite magnet da se ne bi zaturio sraf il izgubio nakon odvijanja tu su odmah ispod srafovi malih bocnih plastika (ispod kaseta), posebno voditi racuna na metalne zabice, jake su do zla boga pri cupanju plastike, videti kako je usmerena i vuci u tom pravcu jer pogresan ugao i cao, tanki zidovi pa da ne puknu zatim raskaciti instal. od migavca i odviti srafove prednje maske koji su iznutra pod uglom srafovi fara se ne diraju (za sada) cent. maska izvadjena pozicije koje treba odvrnuti sa unutrasnje strane fali zabica skinuti farove da bi se moglo prici i zavariti osteceno tako je i sa bocnim plastikama sa unutrasnje strane odviti krstak srafove prepiciti sve konektore raznih dzekova, sad je prilika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Maj 9, 2019 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje..... na red dolaze opanci. pre opanci proveriti lezajeve u traverzni dobar srediti osovinu zastita i dalje stoji kao prvog dana, lezajevi pr. tocka dobri za sada se i dalje rastura.... ko ce ga sklopiti pojma nemam nove gilje taman dok je tocak u vazdugu odmastiti disk, na oko deluje cist samo deluje stize posta el. odlozenog paljenja svetla/potrosaca ovde je sve sta mi treba iskrojena instalacija i spakovana u arm. termo buzir centrala montirana tako da joj se lako moze prici ako nekad zatreba instal. pakovati uz fabricku vrnuti klemu zarad ispitivanja zica kad se sve zavrsi..... fabrika usput prepiciti sve dzekove ABS modul ugao motora inst. tabla dzeci desne strane pumpa, plovak rolnice obrada kvacilo takodjer zvonce samo zvoni jos malo i gotovo zatvoren CVT vrni tablu nazad pustaj u rad, zam. antifriz pa da se isprati radna temperatura dok se greje, pakuj plastike CVT-a dobra mala, pali-gasi ventilator...sve Ok nastavice se ..... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja87 2 Napisano Maj 16, 2019 U prolazu, 60 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Kymco Grand dink 250 Prijavi odgovor kao problematičan Satelis gde se moze nabaviti bela malossi ta centralna.? Hvala pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Maj 16, 2019 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Gale je nabavio malossi u BiH tacnije RS ili ti u Bijeljini, ostala druzina je nabavila iz CG preko @Šipi-ja 3kom. plave Polini. Mozda mogu da ti narucim preko Pedje, stigne u Bg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja87 2 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 60 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Kymco Grand dink 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze...ako je cena neka normalna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Maj 17, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isao Galetovom linijom, Malosi Bosna u Zenici, nema trenutno na stanju, sledece sed stize roba i salje mi bosanac. Cena je 30 km, bela malosi opruga. Jedino je problem dostava za Srbiju. Ja imam brata u Zvorniku tako da ce do njega brzom postom a ovamo vec lako. Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja87 2 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 60 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Kymco Grand dink 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nole Bg...jel postoji sansa i meni da nabavis...das mi ziro racun da ti upaltim lovu ili ti mogu doneti do mirijeva...naravno postoji mogucnost da uzmes i za mene.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Maj 17, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kad budem zvao za sebe, iza nedelje pitacu dali ima 2 kom, ako ima nek salje 2 i javljam ti nije problem.Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja87 2 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 60 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Kymco Grand dink 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi hvala puno...javi 0646687155 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Maj 18, 2019 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan ugrabih vremena da uradim par priprema prva je instalacija za napajanje USB uticnice i grejace ruku prepravljeno da ima svoj dzek radi demontaze ako nekad zatreba drugi kraj cuti i ceka plastike su stigle sa sredjivanja pr. bocne stranice mogu se sklopiti kako jedna, tako i druga strana na red dolaze sijalicke voditi racuna da se ne izgubi distancer fara, potom ubaciti oci u prednju masku provera kontakta kad je vec u butiku zamenjene sijalice pozicionog, oborenog i dugog svetla To bi bilo to za sada, u ponedeljak sklapanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2160 Napisano Maj 18, 2019 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Moram i ja svoje magare kod plasticara da mi sredi plastike,opet sam imao peh,mora na farbanje opet.Gde su varene plastike?Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Maj 18, 2019 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sad cu ti reknem.... tacno Ovde (vidi se broj). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Maj 20, 2019 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da zavrsimo pricu.... na red dolazi sklapanje, srafici tu pa da se pocne tu su i nove zabice koje dodju na zastiti hladnjaka par starih je puklo, krte postale i lako pucaju redosled krece od gornjih bocnih plastika sve mora da legne na svoje mesto, svaka zabica, vodjica, prorez ne bi li se uklopilo kako treba turiti donje podne plastike tako i na drugoj strani zatim udenuti inst. tablu pofatati srafici svi ondak dobro odmeriti i razbusiti za USB uticnicu levo vise ni mm, udarilo bi u nosac instr. table desno takodje nemere ici jer bi kacila plastika kormana po gasenju kontakta iskljucuje se i uticnica sad krece igranka sa centralnom maskom em neki bezveze ugao, em jedva mozes prici rukom sto su ga ovako zakomplikovali.... nije mi jasno plastika iza visira pa vizir i sve legne dupe-nosa ostale jos male bocne plastike ili ti najtezi deo cele price 1 zabica i 3 srafa, 2 unutra i 1 spolja, nekoliko vodjica.... milina crna plastika se prvo spaja sa donjom braon pa sa migavcem, migavac sa centralnom i za kraj mala bocna maska eto, cisto da imate u vidu ni sijalicu osv. tablice nije jednostavno zameniti odviti srafove zadnjih bocnih plastika i razmaknuti iste (voditi racuna da ne puknu plasticne zabice unutra), odviti dva srafa plastike iznad kucista osvetlenja tablice sa donje strane da bi sa gornje izvadio jezicke sa obe strane i tad se moze prici do jos dva srafa od poklopca sijalice koje treba odviti Zovem Galeta da mu javim da je gotova makina. Javlja se i po glasu rekao bi da nije dobar..... salomio ga neki virius, groznica, nije dobro al ce ipak doci za koji sat. Kad je video zdrebcu, sve muke ovog sveta su ga prosle momentalno, da nema usiju kez bi bio oko glave Toliko od mene, za vise detalja oko performansi..... nesam kompetentan da kazem kako je bilo nekad u odnosu na sad . 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...