pvp 33 Napisano Novembar 27, 2017 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Novembar 27, 2017 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo detalja SW 400, 2007 godiste, sa nepunih 30000 na satu(ali i na tarabi svasta pise), neprovereno sve u svemu lepo se vozi, motor lepo radi. Videcemo prolece ce reci lakav je, kupljen kod Gavre u SU, za njega sam cuo so pohvale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Novembar 27, 2017 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moja dva ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Novembar 27, 2017 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je sledeci sa fotkom svog silvera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Novembar 28, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos boljih led maglenki ali ne mogu ih pronaci na Aliu ovako izgledaju, ugradio sam ih na moj moped Sve se dobije, maglenke, instalacija, prekidac, alu kuciste hladjenja.....rade non stop oboreno svetlo, takodje rupa od fara do pocetka svetla i to povelika dugo svetlo kad se ukljuce maglenci izgleda ovako Koliko ovo vuče struje? Ja bi ovo danas kupio ali hoće li to da radi na mom Medonji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4705 Napisano Novembar 28, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa lepo piše - 10W Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Novembar 28, 2017 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, NebojsaG je napisao: Koliko ovo vuče struje? Ja bi ovo danas kupio ali hoće li to da radi na mom Medonji? Gde si nasao? Gledao na Aliu vise puta i nisam uspeo naci ovakve maglenke, inace 2x10W. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Novembar 28, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa lepo piše - 10WVidim ja da piše 10 ali pošto Dare treba da mi radi alarm i svetla, pitanje je bilo upućeno njemu, na njegov post a mozda i pomogne nekome ko ima Medisona kao ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Novembar 28, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nasao? Gledao na Aliu vise puta i nisam uspeo naci ovakve maglenke, inace 2x10W.Nisam našao ali mogu da potražim. Problem je u struji. Ima li lufta da to radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Novembar 28, 2017 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima, zameni postojace halogene sijalice (oboreno-dugo svetlo) sa Led sijalicama, zameni pozicione sijalice takodje i imaces cak i visak prostora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Novembar 28, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima, zameni postojace halogene sijalice (oboreno-dugo svetlo) sa Led sijalicama, zameni pozicione sijalice takodje i imaces cak i visak prostora.E onda jurim ovo i radimo i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 77 Napisano Novembar 28, 2017 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Slabiji brat 400 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Novembar 30, 2017 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Slabiji brat silver 600 i jaca sestra africa 750 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexis XRV 8 Napisano Decembar 4, 2017 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zvornik Republika Srpska Motocikl: Honda XRV 750 Africa Twin RD 07 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. jedno pitanje? silver wing 600 gdje joj se nalazi boca za vodu ako je ima. i kako ide sistem zamjene sta sipati? cistu vodu ili? lpПослато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Decembar 4, 2017 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je na istom mestu gde je i kod 400-tke, a trebalo bi da jeste onda se nalazi ispod desne kutije-kasete, a naravno vodu nikako pa smrzla bi, po meni najbolje je G-12. Kutiju izvadis i tako pristupas cepu, a provera nivoa se moze izvrsiti kada zaviris sa iste strane unutar prednjeg tocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Januar 7, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Otvaranje moto sezone.danasnja vozNja.Moćni Silwer u koraku sa R masinama nije hteo preko 170 km/h,vreme je za zamenu kaisa..Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 14, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 27/11/2017 at 7:23 PM, kaligula1 said: Ko je sledeci sa fotkom svog silvera Na kratkom predahu da se jede kraj jezerceta u Njemačkom Schwarzwald-u... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Januar 15, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ovde da se upisem posto nisam nasao posebno temo o silver wingu 400 nadam se da su spojeni u jednoj temi. Od juce vlasnik jednog dobrog primerka ipak se odlucio za sigurnu varijantu, kupljen od drugara i kolege Mrxfon. 60000 na satu pravih sto je najbitnije i ocekujem da ce i mene sluziti kao i njega. Registrovan godinu dana sa nekim minimalnim ulaganjem, odrzavan kod Satelisa i nadam se u buducnosti lepim voznjama i lepom druzenju. Cekam lepo vreme da iznesem prve utiske sa strasnog silver winga. Evo neka slicica iz prve ruke preuzeta od Mareta dok ne predje u moju garazu.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 211 Napisano Januar 15, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom motorče,puno sigurnih kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Januar 15, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na izboru motora.ne smes uopste da sumnjas kako ce da sluzi Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Januar 15, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Nole Bg said: Evo i ovde da se upisem posto nisam nasao posebno temo o silver wingu 400 nadam se da su spojeni u jednoj temi. Od juce vlasnik jednog dobrog primerka ipak se odlucio za sigurnu varijantu, kupljen od drugara i kolege Mrxfon. 60000 na satu pravih sto je najbitnije i ocekujem da ce i mene sluziti kao i njega. Registrovan godinu dana sa nekim minimalnim ulaganjem, odrzavan kod Satelisa i nadam se u buducnosti lepim voznjama i lepom druzenju. Cekam lepo vreme da iznesem prve utiske sa strasnog silver winga. Evo neka slicica iz prve ruke preuzeta od Mareta dok ne predje u moju garazu. Dobrodosao kolega, da ti dam preporuku odmha, ne znam koliko si visok ako budes hteo da stavljas visi vizir(trebalo bi svi koji su preko 180cm da im je ovaj fabricki mali), nemoj da kupujes onaj GiVI/Kappa koji se spominje ovde u temi, jer prakticno isti moze da ti uradi Ivan koji radi vizire za duplo manje pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Januar 15, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze da napravi isti vizir .Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Januar 15, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Bio kod coveka moze da napravi nesto slicno sto ce imati mnogo bolju funkciju od klasicnog Honding, ali dobro mozda ce kolega hteti standardni ovaj da uzme koji imaju givi/kappa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Januar 15, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Bio kod coveka moze da napravi nesto slicno sto ce imati mnogo bolju funkciju od klasicnog Honding, ali dobro mozda ce kolega hteti standardni ovaj da uzme koji imaju givi/kappa.Ivan mi je drugar i komsija sve nam bio kod njega vec x puta on mi je radio za beverly ali cekam da krenem pa cu da vidim. Otom potom. Hvala u svakom slucajuПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 15, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rado, ako se kockice slože, u 2018. prije nego prodam Silvera, na njemu jedan malo veći krug... Nikada ne sumnjam da li ću negdje da stignem... to se valjda podrazumjeva kada voziš SilverWing... (kao što se podrazumjevaju i češća stajanja na benzinsku ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...